Deel 1.10~ Prachtig kindje.

2.9K 101 6
                                    

'Is er iets? Je bent stiller na dokter zijn bezoek?' Ik werd ongerust heel ongerust. 'Ja er is wel wat.' Oke?

'Wat is er dan?' zei ik tegen Bas. 'Ja ik had gewoon veel spijt nadat je zo op me uitflipte nadat we sex hadden.' zei bas tegen mij met een verdrietige blik. 'Bas ik was dus bang voor dit, dat ik zwanger zou zijn.' zei ik oprecht. Ik wist niet wat ik moest doen ik was erg bang. 'Ik zal je nooit verlaten al was je wel of niet zwanger.' zei Bas. Ik ben blij met z'n vriend als Bas.

Later die dag koppelde ze me van de monitoren en ging ik naar huis, ik was kapot..

*met 38 weken zwangerschap*

'Bas!' schreeuwde ik naar mijn vriend. Mijn water was gebroken. 'Ja schat!?' schreeuwde Bas terug. 'Ik moet nu naar het ziekenhuis, mijn water is gebroken!' Toen ik dat zei kreunde ik door een wee die op kwam dagen. Bas pakte de tas en ik liep rustig met hem mee naar de auto, onderweg naar het ziekenhuis. Steeds meer weeën die mijn pijn overnamen, ik hield het niet meer vol.

Aangekomen bij het ziekenhuis werd ik meteen geholpen met mijn bevalling, ik had al 6cm ontsluiting en moest wachten totdat ik kon bevallen. Klein halfuurtje later werd mijn dochtertje geboren. 'Wat is de naam van dit prachtig kindje?' vroeg de verpleegster tegen mij en Bas. Ik keek bas aan 'Joena' zei ik tegen de verpleegster terwijl ik Bas aankeek. 'Je spreekt het uit als Djoweena.' Zei ik vol trots. 'Ik vind het een mooie naam!' zei Bas. Ik was trots, trots op mijn meisje en mijn lieve vriend

——————————
Hallo! blijkbaar was dit deel niet online gekomen, ik heb deze dus herschreven!

Kusjes JessyZoeff

Fuck The Rules, I'm The Badgirl With The Gun.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu