Proloog

6.2K 193 14

Point Of View Jacky

'Jacky! Word is wakker je moet naar school!' Vermoeid open ik mijn ogen. Zoals iedere morgen roept mijn moeder me om op te staan, wat ik zo erg haat. Trouwens! Ik ben Jacky ik ben 17 jaar en ik zit in mn laatste jaar. Ik heb lang krullend bruin haar. Ik doe mijn dagelijkse ochtend routine en m'n lelijke kleren aan.. Uhhll Nerd kleren geweldig!.. Voel de sarcasme.. Als ik klaar ben met alles ga ik naar school. Na 15 minuutjes eindelijk op school aangekomen drop ik mijn fiets in de fietsen stalling. Zoals altijd gaan mensen lachen als ik over het schoolplein loop, het liefste zou ik ze uitschelden en in elkaar slaan... Maarja dat mag weer niet. Op n dag negeer in mn ouders en ga ik met mn zwarte Porsche naar school. In mn vertrouwde kleren en ga ik lekker spijbelen. Ondertussen word ik uit mn gedachten gehaald wat je het liefste niet moet doen. Ik zie 2 jongens mn tas vasthouden en er alles eruit gooien. 'He stelletje mongolen niks beters te doen? Of wil je een blauw oog?' Ze bespreken wat en kijken me daarna met een grijns aan die ik het liefste eraf wil slaan!. 'Wat bezield jou NERD' roept die lelijke badaap ofterwijl "Justin Outmachwij" de populairste jongen van de school.. Of ik vergis me de éna populairse jongen.. 'Wat mij bezield is dat je nu mijn spullen terug in mn tas doet en je maakt dat je weg bent voordat je dalijk bij je mamie moet huilen..' Mijn woede neemt toe.. Als ze binnen 5 tellen niks gedaan hebben sla ik die Justin en zn "vriend" *kuch kuch* meeloper, een blauw oog

1.......

2.......

3..........

4...........

En de laatste is

5..........

''Justin ik zou nu weg gaan als ik jou was.' Daar komt zn ego.. 'En wat als ik dat niet doe NERD..' Hij grijnst.. Ohh die jongen heeft een zwaar probleem.. Ik loop met zware passen naar hem toe pak m bij zn kraag en geef hem een harde klap tegen zn oog aan..

-----------------------------------

Yeaahh k heb n nieuw boek!!! Lees aub mn andere creaties.. Ik zal niet vaak updaten omdat ik lezen leuker vind alleen ik probeer om zo vaak mogelijk te updaten!!

Fuck The Rules, I'm The Badgirl With The Gun (#WATTY'S  2016)Lees dit verhaal GRATIS!