Deel 1.2~ Middelvinger.

6K 229 3
                                    

Totdat ik uit mijn dagdroom word gehaald en mensen voor me zie staan.

Wat een rotkind die Jason. Ik loop voorbij, ik zie in m'n ooghoek dat hij met z'n duim over z'n onderlip gaat.. Je weet wel z'n move van ik vind je wel wat, nee Oke. Ik steek m'n middelvinger naar hem op en loop door naar mijn kluisje. 'Hei, dat is toch het kluisje van die nerd?' Ohja. 'Ohja sorry' zeg ik zo tutig mogelijk. 'Miss ben ik Jacky oftewel de nerd!' Ik deed een vreugde dansje toen ze wegrende naar de aula. De bel ging af, de bel van ellende genaamd.

Na de 3e les was het pauze. Ik liep de aula door opzoek naar de "drugs dealers" die waren in mijn vrije tijd dé beste vrienden/vriendinnen. 'Yo hoe gaat het Jacky.' 'Gaat wel zolang ik die vieze lelijke kleren aan moet doen.' Ik gniffelde wat totdat ik hakjes achter me hoorden, ik draaide me om en stond neus aan neus met dé bitch Samantha Rudsons. Je weet wel z'n plastic bitch. Té veel make up, té korte rokjes en hempjes.. 'Wat moet je?' Zei ik op een geërgerde toon. 'Ik zocht Jacky ik moest iets met haar doen.' Zei de bitch Samantha. 'Luister jij blijft uit mijn buurt voordat ik je Botox lichaam in stukken sla of,' ik trok een nadenkend gezicht. 'Je gepoederde gezicht, poederpoedel.' Ik draaide me om en liet haar staan waar ze stond. Ik hoorde haar nog snuiven en weg benen. Er vormde een gemene voldane grijns op m'n gezicht.
----------------------------------------

Omgg ik hou zo van jullie! Ik kan niet 10000 woorden schrijven dus ik hoop dat jullie het leuk vinden en laat een vote en een comment achter!❤️

X JessyZoeff

Fuck The Rules, I'm The Badgirl With The Gun.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu