VI.

2.1K 68 15
                                    

Jeg savner å himle med øynene og det har bare gått en time

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg savner å himle med øynene og det har bare gått en time. Colton hadde fått meg til å lage frokost til oss, ikke det at jeg hadde spist noe han hadde laget. Hva? Han kunne ha puttet hasj eller marihuana i frokosten for alt jeg vet.

Colton hadde hevet i seg maten på under to minutter, mens jeg satt fortsatt og spiste.

«Dude! Ikke rør maten min» jeg slo hånden til Colton vekk da han prøvde å ta mat fra meg. Han trakk fort til seg hånda.

«Chill woman!»

No chill når noen prøver å ta maten min. Ok, jeg tar kanskje mat litt vel seriøst. Jeg ga ham et drapsblikk og sa,

«Du er en dust»

«Du er en drittunge»

«Du er en drittsekk»

«Du er deilig»

«Hva sa du!?» nesten ropte jeg.

Colton gliste mot meg og øynene hans fortalte meg at han ikke kom til å gjenta det han hadde sagt. Fudge dahh, hvorfor fulgte jeg ikke med på det han hadde sagt.

•••••

Etter jeg hadde spist ferdig bestemte vi, vent litt, bestemte Colton at vi skulle se på film. Vi endte opp med å krangle om hvilken film vi skulle se. Colton ville se en skrekkfilm, mens jeg ville se en drama/komedie film. Colton endte med å få viljen sin etter en lang runde med stirrekonkurranse, han valgte å se «The Conjuring 2».

Jeg hater skrekkfilmer!

Allerede etter den første skumle scenen lå jeg presset med pannen mot brystet til Colton. Jeg merket at brystet hans bevegde seg opp og ned. Han lo, av meg ...

-

Jeg vet ikke når jeg sovnet, men da jeg våknet merket jeg en hånd som strøk meg i håret. Jeg holdt øynene lukket for jeg var ikke helt klar til å stå opp enda. Jeg var fortsatt sliten og hadde mest lyst til å sove igjen.

Så det var det jeg gjorde. Jeg la meg bedre til rette på fanget til Colton og han fortsatte å kose med håret mitt.

Etter en stund ble han lei av å kose med håret mitt, så han la seg ned ved siden av meg og la meg oppå ham. Brystkassen bevegde seg sakte opp og ned når han pustet, han luktet røyk og mint.

Jeg våknet av et par høye klikk som jeg gjenkjente som kamera lyder, vent hva? Jeg åpnet raskt øynene og så Matt, Lucas og Ace som stod rundt oss med hver sin mobil rettet mot Colton og meg. Beth stod på siden og ristet på hodet mot kjæresten og vennene hans.

Colton hadde tydelig også våknet for han skulle til å reise seg og glemte at jeg lå oppå ham. Noe som endte med at jeg datt ned på gulvet. De andre som de gode venne de var bestemte seg for å bare stå der mens de lo av meg. Til slutt hjalp Colton meg opp fra gulvet.

Vet dere hvor vanskelig det var å ikke himle med øynene da Ace begynte å lage kysse lyder.

«Herregud, jeg har så syyykt mange søøøøte bilder av dere!» Sa Ace og gjorde til stemmen sin skikkelig, så han hørtes ut som Regina George.

Ikke himle med øynene, ikke himle med øynene.

«Arghhh!» skrek jeg. Colton lo, mens de andre forsto ikke noen ting.

«Liker du ikke Regina George stemmen min?» Spurte Ace 'fornærmet'.

«Hva skjer med deg? Du har ikke himlet med øynene en eneste gang siden vi har kommet og jeg kan tenke på mange steder hvor du vanligvis hadde himlet med øynene» sa Lucas.

«Tror hun bare er litt sliten» sa Colton som hadde satt seg ned på sofaen igjen. Han dro meg ned på fanget sitt og plasserte meg så det ikke skulle bli ubehagelig for ham. Matt, Lucas og Ace delte noen lure blikk, mens Beth stod der helt lost.

«Vi stikker! Kos dere! Bruk kondom!» Ropte Matt da han Lucas, Ace og Beth løp ut av stuen.

«Matthew Levi Black, jeg sverger. Jeg sender Scar, Zira, Kaptein Krok, Jafar, Shere Khan, Malefika, Ursula, Cruella De Vil, Hade-» Colton la håndet sin over munnen min og stoppet meg fra å ramse opp resten av Disney skurkene jeg kunne.

«Chill woman!»

«Du har allerede sagt det i dag»

«Å fluff» sa han og gliste mot meg.

«Å fluff» sa han og gliste mot meg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fake Dating The Bad BoyWhere stories live. Discover now