3

787 85 4
                                    

Aslında hepsi yakışıklıydı. 12 kişi deniliyordu ama bunlar tam 11 kişiydi. Herhalde bunların dans öğretmeniyken bunlara sayı saymayıda öğretmem gerekecekti. Tam aklımdan bunları geçirirken kapıdan bir çocuk girdi. Siyah saçlı, siyah gözlüydü. Bir an içimden bu benim erkeğim diye geçirdim. Ama eminimiki bu çocuk bana bakmazdı. Hııh oda kimmiş benim ona bakmam gerek diye havalandım. Gelip, gülümseyerek:
" Selam ben EXO'dan Baekhyun."
Bizde eğilerek:
" Merhaba bizde yeni dans öğretmenleri. Ilayda, Damla, ve Ela."
Beni dediğinde duraksayıp beni süzdü. Ilk başta biraz çekindim. Sonra ona selam verip telefonuyla uğraşmaya başladım.
Lee Dong " Evet kızlar şuanlık kalıcak odamız yok onun için sizle ufak bir işimiz sonra EXO ile aynı odada kalmak zorundasınız.
Bunu dediğinde biraz şaşırdım. Çünkü tanımadığım erkeklerle bir odada bu fikir bana kötü geliyordu. Ama eminim onlarla yakın arkadaş olurduk. Iyi birilerine benziyorlardı. Zaten öyle olmaları gerek!!! Lee Dong' la işimizi halletmiş eve doğru gitmeye başladık. Lee Dong bir kaç sefer bizi uyardı. Sanki çocuğuz!!! Evin kapısına geldik . Vee Lee Dong kapıyı anahtarla açtı. Eve girdiğimizde Kai üstü açıkevde dolaşıyordu. İlayda'nın gözünde ondan ayrılmıyordu ki. Kai hemen üstünü giyinmek için üst kata çıktı. Biz bir odada kalacaktık. Her tarafa baksamda Baekhyun denilen çocuğu göremiyordum. En sonunda Baekhyun tuvaletten çıkarken gördüm. Ve bize gülümseyerek gene selam verdi. Lee Dong araya kaynadı. " Bakın çocuklar evde yaramazlık istemiyorum." Dedi sert bir sırıtışla. Ahh bu Lee Dong ' u sonunda öldüreceğim!!!!


Evetttt arkadaşlar bügünlük bu kadar kısa oldu ama malum okul var. Yorumlarınız vevotelarınız için çok teşekkürler. daa bekliyorum ona göre...

Kore'ye YolculukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin