7

80 4 0
                                    

"Travis hvad Fuck har du gang i" skreg jeg, han kiggede sløvt op på mig. Han sad op af et træ, med en flaske vodka i hånden...ja han var pisse stiv! "Ikkk...noo...get" stammede ham, jeg fik han op og stå, han lænede sig op af mig, og jeg kunne hurtigt lugte stanken af alkohol.
Jeg havde fået fri fra skole, og ville lede efter Travis fordi han ikke havde været der er 3 timer, så jeg gik til rundt, og fandt ham nede i parken.
"Hey Zoe, jeg har fundet ham, han er pisse stiv og har drukket næsten en hel flakse vodka" sagde jeg til Zoe gennem mobilen, "Omg, hvad er der sket for ham, hvorfor har han gjort det" spørger hun overrasket, "Jeg ved det heller ikke" svarer jeg hende.
Zoe og alle de andre kommer ned i parken, hvor Travis sidder og halvsover op ad mig. "Kom her Travisboy, du skal vidst hjem nu!" Logen tog om ham, og næsten løftede ham ind i bilen. "Godt du fandt ham Stone!" Sagde junior, og klappede mig på skulderen.

"Travis vi bliver nød til at snakke om, hvad der skete for dig igår" han gik væk fra mig, men jeg fulgte efter. "Jeg har sygt tømmermænd, så vil du ikke bare være sød at tie stille!" Sagde han hårdt, jeg så overrasket tilbage på ham, "Hvad Fuck er dit problem, du opfører dig så mærkeligt" svarer jeg endnu hårdere. "Ærligt så ved jeg ikke hvad der er galt med mig, og jeg kan ikke finde ud af det!" Råbte han, "Travis du ved det godt, du har bare ikke forstået hvad det er endnu" jeg så op i hans glimtrende øjne. "Måske har du ret" sagde han stille, og kiggede tilbage på mig. "Hør her der er fest igen i aften, og jeg skal nok sige til hvis jeg finder ud af hvad der er galt med mig, okay!" Jeg nikkede kort, og han gik til time.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 26, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Falling for the badboyWhere stories live. Discover now