4

60 3 0
                                    

Festen var lige begyndt, og alle var allerede fulde. Mig og pigerne gik hen til baren, og bestilte et par shots til hver. Jeg bæller dem hurtigst, "Nånå vildbasse, jeg vidste ikke du var sådan en partytype" jeg sprang op af forskrækkelse, Mason kom bag mig, jeg træder et skridt tilbage, "Du ligner en der har set et spøgelse" siger han kækt, jeg kan allerede mærke vreden boble "Det har jeg sgu næsten ogs, du kom ligesom forbi" svarer jeg med et løftet øjenbryn, og armene over kors. "Ouch" lyder det fra Liam som kommer bag Mason, og giver han et klap på skulderen og et ny-skal-du-skride-herfra blik, som får Mason til at gå, og finde en ny blondine han kan snave lidt på. Liam er en Fuckboy, men det er ikke så slemt som Mason, for han har altid beskyttet mig, for de kække fuckboys. "Hva så Jones, skal du med ud at danse" spørger han, og smiler med hans søde, charmerende smil. "Jamen så kom da mr. Miller" svare jeg ham, vi griner begge kort.

Vi går ud på dansegulvet, og danser lidt op af hinanden, der er højt musik og man mærker det helt ind til knoglerne. Liam henter to drinks, han tager en tår, men jeg bæller den bare, og det får ham til at grine. Jackson og de andre kommer over til os, men Travis er der ikke. Jeg har ikke set ham til festen, og vi har allerede været her omkring 2 timer. Jeg prøver at lede efter ham, man det er et stort hus og der er mange rum.

Jeg åbner døren til et værelse, og ser til min store overrækkelse Travis ligge med en pige i sengen. Jeg lukker hurtigt døren igen, men de nåede at se mig...Fuck! Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det. Travis kommer ud af døren, med rodet hår og åbnet skjorte. "Ej undskyld jeg tro.." jeg stopper ham "Hør her søde ven, du behøver ikke at undskylde, ja vi kyssede men det betyder tydeligvis ikke noget" siger jeg uden nogen følelse i mit blik, og går. Han når at ligge en hånd på min skulder, men jeg ryster den af mig, og går videre.
Hvad skete der lige der, altså det er Travis vi snakker om, han plejer ikke at være en player. Hende pigen der, ligner ikke at være en han holder at på nogen måde. Men det får alligevel et eller andet i mig, til at koge over.

Jeg går nedenunder igen, og finder hurtigt de andre, Hannah står og tuder over et eller andet, og drengene skændes, jeg går hurtigere hen mod dem. "Hvad fuck laver du Logan" lyder det fra Liam, "Seriøst i har været sammen i 2 år, og du slutter det bare nu uden grund" siger Jackson.
Det går hurtigt op for mig hvad der er sket. Logan har slået op med Hannah, jeg er i chok, der findes ikke nogen på denne jord som er mere skabt for hinanden end de to, de har jo været sammen i mere end 2 år, hvad sker der for Logan. Han står bare stille og kigger ned i jorden, Hannah går hen til ham, hendes hånd flyver gennem luften, og rammer hans kind. Nu bliver det for meget, "Hannah stop!" Råber jeg af hende, for at overdøve musikken, hun kigger forvirret på mig. "Ja han har lige slået op med dig, men der må da forhelvede være en grund! Så du kan ikke bare slå ham og gøre det værre" alle ser overrasket på mig, og Hannah begynder at tude endnu mere. Vent lidt Hannah er min bedste veninde, hvorfor beskyttede jeg lige Logan.

Lidt senere er Hannah faldet lidt til ro, hun sidder i hjørnet med Zoe, jeg undskylder og hun taget heldigvis imod den, og siger at jeg havde ret i alt det jeg sagde, og at det bare var hende der blev lidt for meget. Vi krammer, og er gode venner igen...thank god!!
Hannah tager hjem, og mig og Zoe finder en masse drinks, som vi tømmer en efter en, og det bliver til flere. Så går vi ud og danser med drengene. Liam står meget op ad mig, men jeg kan underligt nok godt lide det, for jeg begynder at danse op ad ham, og han rødmer sødt.
"Nååå Jones, er man lidt vild med Liam?" Spørger junior kækt, jeg skubber bare til ham, så han grinende går igen.
Jeg får drukket meget, måske lidt for meget.

Falling for the badboyWhere stories live. Discover now