2

79 2 0
                                    

Skole...yes...eller Fuck nej! Det er det bedste ved at være væk et helt år, man er fucking fri for helvede, eller skolen som normale mennesker ville kalde det. Men det er også det værste ved at komme tilbage, jeg skal starte igen!
Mig og min gruppe styre skolen, de fleste ved godt at de ikke skal fucke med os...for så får de tæsk, af min bror eller Logan. Jeg kunne enlig også godt forestille mig at Travis kunne være som dem, han virker lidt som en badboy, bare ikke ligeså meget som Jackson. Ham er der vidst ingen der kan slå, men det er ikke kun dårligt at han er så ligeglad med næsten alt, for han elsker jo mig og gruppen. Når vi er sammen med ham, er han anderledes.

Jeg tager en sort hoodie på, et par hullet jeans, mine slidte, hvide Nike sko og min sorte cowboyjakke. Jeg lader bare mit hår hænge langt ned af mine skuldre, og så lige et hurtigt sprøjt med parfume og et lag mascara. "Allison kom så, du skal afsted nu" Jackson råber efter mig, jeg løber ned af trapperne "Siden hvornår lægger du mærke til at vi skal i skole" jeg griner af ham, "Afsted nu møgunge" han skubber mig flabet ud af døren, "Skal du ikke med" jeg kigger op på ham, "Øhhh jeg kommer senere....måske" han blinker til mig, og lukker døren.

Jeg går ned af gangen, der er elever over det hele. Det ene hjørne, nørderne, i det andet, sportsidioterne, det tredje, alle de bitches der er at finde på skolen, og i det sidste min familie. Jeg går hen til mit skab, finder min historiebog og propper den ned i tasken, til alt det andet lort dernede. Jeg smækker skabet i, og får er kæmpe chok da jeg ser Isabella, skolens største bitch, stå alt for tæt på mig. "Hvad Fuck vil du" jeg ser undrende på hende "Er du stadig ligeså kold som din bror efter et helt år" jeg genkender lugten af hendes søde, kvalmende parfume, "Du kan rådne op i helvede Isabella" siger jeg koldt til hende, og skrider. Hun råber et eller andet efter mig, men jeg hører ikke efter, hun kan rende mig.

Vi har historie, og det er pisse kedeligt. Vores lærer hedder Fru. Smith, hun er nok den sureste lærer på hele skolen, men ingen har respekt for hende, så vi gør bare grin med hende når hun bliver sur.
Jeg sidder og snakker med Zoe, Junior og Logan, selvom fru. Smith snakker imens. "Allison, Zoe, Logan og Noah nu tier i stille!!" råbte hun til sidst af os, "Hør her Fru. Fucking provokerende der er jo alligevel ingen der gider høre på dig, så jeg tror det er dig der skal holde kæft" siger Junior, helt respektløs, men forfærdeligt sjovt. Vi andre er flade af grin, og fru. Smith er helt blå i hovedet af vrede. Imens vi alle fire har et anfald, kommer Travis ind i klassen. "Du kommer en halv time for sent unge mand" siger fru. Smith vredt til ham, han smiler bare "Ja og?" Svarer han bare flabet, "Ja og?? Nu skal du høre her, man kan ikke bare kom.." mere når hun ikke at sige for Travis er ligeglad og tysser bare på hende "Shhh, så stille nu, okay?" Han vender ryggen til hende og sætter sig på sin plads. Vi andre som er helt tomme for luft efter at have grint så meget, begynder bare at grine endnu mere voldsomt, og Travis griner med. Men Smith sender os ud for døren, og vi griner videre derude.

Vi vælger allesammen at pjække fra den sidste time, og tage ud i skoven. Jeg ringer til Jackson, han køre i bil derud, og tager noget sprut med. Vi andre går sammen.

Det er ved at blive mørkt udenfor, men vi bliver i skoven lidt endnu. Alle er blevet lidt fulde, vi hører musik, og har vores egen lille fest. Travis kommer hen til mig, og vi danser sammen. De andre jubler da de ser os sammen, jeg rødmer lidt og min puls stiger, men ingen ligger mærke til det. "Kom med mig" hvisker Travis, han tager fat i mig og fører mig et sted hen. Der ligger en smuk strand lige bag skoven, solen er ved at gå ned over vandet. Vi sætter os på en bænk og snakker om alt mellem himmel og jord. Han siger noget sjovt og jeg griner, "Du er sød når du griner" siger han pludselig til mig, jeg kigger op på ham, og falder hen i hans smukke, grønne øjne. Vi rejser os op, og kigger ud over vandet, han ligger armen om mig, og jeg kryber ind til ham. Jeg nyder virkelig bare det her øjeblik. Travis tager min hånd, og holder fast i den, han kigger mig dybt i øjnene, "Hold kæft hvor er jeg faldet for dig" hvisker han stille, jeg siger ikke noget, uden at tænke over det kysser jeg ham bare. Jeg kan mærke han smiler imens.

Falling for the badboyOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz