6

52 2 0
                                    

Det er mandag, og jeg skal i skole igen...Fuck! Jeg tager mit tøj på, og løber nedenunder. "Godmorgen prinsesse, vil du have yoghurt eller cocopops?" Spørger min far, og Jackson griner. Jeg kigger strengt over på ham, og svare min far, "øhm cocopops tak!" Han smiler til mig som svar. Jeg hælder morgenmaden i mig, og løber ned til bussen, med Jackson i hældene.

Jeg tog min matematik bog ud af skabet, og smækkede det i. "Allison vi må snakke sammen!" Jeg for sammen af forskrækkelse, og kiggede stille op i Travis perfekte, grønne øjne. "Om hvad" spurgte jeg stille uden af bryde øjenkontakten, "Undskyld, jeg mener det virkelig undskyld, for at du så mig sammen med hende pigen, og at jeg slog Liam ned!" Han så ned på mig med et undskyldende blik. "Travis..øhhm..jeg skal til time nu!" Jeg kiggede ned i jorde, "Undskyld" hviskede han, jeg kiggede op i hans øjne igen, han så ked af det ud, og jeg havde virkelig medfølelse, men jeg ved ikke hvad der sker med mig, jeg må bare væk nu! Så jeg løb...ja jeg løb bare.

Jeg går ind i klasseværelset, og sætter mig på en plads. Fuck jeg har sgu da matematik med Travis og Liam...jamen fedt!! De er stadig uvenner og har ikke snakket sammen, siden det der skete.

Liam kommer ind i klassen og sætter sig ved siden af mig, jeg har det overraskende fin nok med det. "Alli, vi er stadig gode venner ik?" Spørger han nervøst, "Jo selfølgelig Liam!" Svare jeg smilende.

Timen er fordi, og Travis mødte ikke op, jeg begynder at være lidt bekymret. Men jeg går ud og lægger mine bøger ind i mit skab, Zoe kommer hen til mig. "Hey Alli, har du set Travis?" Hun kigger søgende rundt, "Nej jeg havde time med ham lige før, men han kom ikke!" Hun ser nervøs ud nu, "Hvis han heller ikke kommer i næste time, leder vi efter ham!" Siger hun bestemt, "Ja selvfølgelig!" Svare jeg og smiler. Hun går igen.

Falling for the badboyWhere stories live. Discover now