Κεφάλαιο 23

329 41 2
                                    

Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Jungkook μου έκανε εκείνη την έκπληξη για τα γενέθλιά μου.

Με το γκρούπ τα πάμε πολύ καλά και τώρα ετοιμαζόμαστε για το ντεπούτο μας. Έχουμε βγάλει ένα πολύ ωραίο τραγούδι, το έχουμε ηχογραφήσει και τώρα φτιάχνουμε την χορογραφία. Ό Jihoon μας έχει ανακοινώσει και τις θέσεις μας στο γκρούπ. Εγώ είμαι η μικρότερη, οπότε είμαι η maknae, και επίσης είμαι center, sub-rapper και lead vocalist. Η Έλενα είναι η ραπερ μαζί με την Vivian. Η Yuna με την Lea είναι vocalists, η Mine ραπερ και sub-vocalist και τέλος η Emily η οποία είναι 24 χρονών, είναι η μεγαλύτερη του γκρουπ και είναι και η leader, καθώς επίσης vocalist και ραπερ. Το όνομα του γκρούπ μας είναι Dream.

[Μετά από κάτι μέρες]

Σήμερα με τα κορίτσια έχουμε τρομερό άγχος αφού θα κάνουμε το debut μας. Θα παρουσιάσουμε 3 τραγούδια σε μια μεγάλη αίθουσα που έχει το κτήριο της Big Hit η οποία είναι ειδική για τέτοιες περιπτώσεις.

Φτάσαμε λοιπόν όλες μας στην εταιρία και ο Jihoon, ο οποίος πλέον θα είναι και ο manager μας, μας είπε να πάμε στα καμαρίνια για να μας ετοιμάσουν. Καθίσαμε όλες στις θέσεις μας οι οποίες έχουν και τα ονόματα μας πίσω - τα stage name μας για την ακρίβεια.

Εγώ αποφάσισα πως θα το αφήσω όπως είναι το όνομά μου γιατί μου αρέσει αρκετά (αν θέλετε μπορείτε να σκεφτείτε ένα δικό σας παρατσούκλι για stage name δεν υπάρχει θέμα). Η Έλενα το έκανε Helen για να είναι ποιό εύκολο στην προφορά για τους ξένους. Η Lea το έκανε L, η Vivian το έκανε Naiviv, ενώ οι υπόλοιπες το άφησαν όπως το είχαν. (Ετσι τα ονόματα ήταν τα εξής: Y/N , Helen , L , Naiviv , Yuna , Mine , Emily)

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου είμασταν έτοιμες και φορούσαμε αυτά.

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου είμασταν έτοιμες και φορούσαμε αυτά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jihoon: "Κορίτσια πρέπει να ανεβείτε στη σκηνή"

Ανεβήκαμε όλες στη σκηνή είπαμε όλες ένα "καλή επιτυχία" και φτιάξαμε το σχήμα για το 1ο τραγούδι.

Η καινούργια                        [BOOK 1] |completed|Where stories live. Discover now