THIRTY-SIX

1.6K 49 10
                                    

Als eerste wil ik jullie ontzettend bedanken voor de 10Dnz lezers. Ik kan het nog niet helemaal geloven. Jullie zijn echt allemaal zo lief, ik waardeer jullie echt. I LOVE YOU GUYS❤️

|Louis|

Het gaat de laatste tijd wel weer beter met me, ik heb wel weer plezier als ik samen met de jongens ben. Ik ben niet meer stil maar weer zo druk als vroeger.

Net als ik weer op de bank wil gaan zitten hoor ik de deurbel gaan. "Ik ga wel" zeg ik.

"Goedenavond meneer, sorry dat ik u zo laat nog stoor. Maar woont Jaimy Horan hier?" Een man van denk ik 40 staat voor mijn neus. "Waarom zou u dat willen weten?" Vraag ik.

"Ik neem haar mee naar haar familie, in Ierland" zegt hij. "Waar komt dat in eens vandaan?" Vraag ik geïrriteerd. "De kinderbescherming hier in Engeland vind dat het niet goed is om zo'n kind bij 4 jongens in huis te laten wonen. Die bijna nooit thuis zijn" zegt hij. Wat een onzin is dit dan nou weer

"Sorry!" Zeg ik boos. "Jullie kunnen haar niet zo meenemen!" "Meneer, kunt u mij binnen laten dan kunnen we hier over praten!" Zegt ook die andere man geïrriteerd. "Hier valt niet over te praten, ze blijft bij ons!" Meteen gooi ik de deur dicht en ren ik naar boven de trap op naar Jaimy.

"Jaimy!" Roep ik als ik haar kamer binnen kom. "Ik weet het Lou" zegt Niall. Jaimy zit huilend bij Niall.

"Waarom willen ze haar weghalen hier?!" Zeg ik nog steeds boos. "Ik weet het niet Louis, echt niet" stottert Niall. "Doen wij iets verkeerd?" Vraag ik zachtjes.

"Nee!" Zegt Jaimy zachtjes. "Sshh" zegt Niall. Ik ga naast hun op bed zitten. "Kijk, ik heb nooit wat gehad met de familie aan mijn moeders kant. Alleen met die van mijn vader. Met Greg en Denise" legt Niall mij uit. "I know" zeg ik.

"Die familie aan mijn moeder kant zeiden altijd tegen mij dag het allemaal niet goed is wat ik doe, dat ik echt werk moet gaan zoeken" snikt Niall.

"Dit is het leukste werk dat je kan doen" zegt Louis. Niall knikt. "Inderdaad, ik wil niks liever. De wereld rondreizen met je beste vrienden"

"Maar..." zegt Jaimy. "Ik ga toch niet weg?" Gaat ze verder. "Wat denk jij dan?! Dat ik jou ook kwijt wil?" Snikt Niall. Ze schud haar hoofd. "Natuurlijk ga je niet weg" ze geven elkaar een knuffel.

Niall laat Jaimy. Jaimy gaat dichter tegen mij aan zitten en ik sla een arm om haar heen.  "Ik hou van jullie jongens" zegt ze. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Ik nog meer van jou" zeg ik. Niall geeft haar een kus. En zegt wat tegen haar wat ik niet kan verstaan.

"Ga je mee naar beneden?" Vraagt Niall. Jaimy knikt en staat op. Niall wacht even als Jaimy naar beneden loopt. Hij geeft me een knuffel. "Hey, wij drieën zijn bij je he!" Zeg ik Louis. Ik trek Niall stevig tegen mee aan. "Dankjewel Lou"

Ik laat hem voor mij naar beneden lopen.

|Jaimy|

"Kom hier Jaim" zegt Harry. Ik loop snel naar Harry toe als ik een verschillende mensen zie staan in de woonkamer. "What the f*ck doen jullie in mijn huis!" Schreeuwt Niall boos.

Ik zie een oudere man in een pak. Een mevrouw van ongeveer zijn leeftijd. En mijn tante en oma staan. "Lieverd" mijn tante komt naar Niall toe lopen en wil hem een knuffel geven. Niall duwt haar terug. "Niks lieverd" zegt hij kwaad.

Nog steeds zit ik zo ongeveer in Harry, ik ben bang. Voor mijn eigen familie en wat deze twee enge personen hier.

"Wat willen jullie doen?" Vraagt Niall. "We willen jou, de jongens en Jaimy helpen" zegt de mevrouw die hier net voor mij stond. "Hoe?! Om Jaimy mee te nemen?" "Niall rustig" zegt Louis. Louis trekt Niall aan zijn arm

I'm A HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu