THIRTY-NINE

1.6K 52 26
                                    

En niet normaal, 15K alweer. Het gaat zoooo ontzettend snel dat is niet normaa. En ik kan jullie Nog steeds niet genoeg bedanken voor alle liefde berichtjes. Zoals die van xOnexDirectionxFan echt super super lief. En ik kan jullie niet allemaal opnoemen. Echt echt echt echt echt heel erg bedankt allemaal❤️😘

|Jaimy|

Ik word wakker van iemand die aan mijn haar zit. Als ik wakker word zie ik nog dat ik in de armen van Liam lig.

Ik draai me om en zie Sophia en Liam zoenen. "Klef gedoe" ik haal me uit Liams armen en loop naar de keuken.

"Hey Jaimy" Niall staat heel nonchalant tegen de koelkast aan. "Hey Niall" zeg ik terug op dezelfde blije toon.

"Mag ik er even bij?" Vraag ik. "Ja natuurlijk" zegt Niall. Hij loopt naar Louis toe, en gaat naast hem aan de bar zitten met zijn glas drinken.

Ik heb maar een vraag, en dat is waarom zij zo geheimzinnig doen.

Ik hoor mijn telefoon af gaan. Zet mijn glas neer en open mijn telefoon.

"Oke, dankjewel" Niall pakt mijn telefoon uit mijn handen en stopt hem in zijn zak. "Wat heb ik verkeerd gedaan?" Vraag ik. Hij schud zijn hoofd. "Niks" "Maar waarom pak je mijn telefoon af?" Zeg ik lichtelijk geïrriteerd.

"Omdat je grote broer iets tegen je wilt zeggen" Louis duwt Niall een stukje dichter naar mij toe. "En Louis ook" Niall pakt Louis arm vast zodat ze naast elkaar staan.

Even staan ze mij aan te kijken. "Wat is er?" Vraag ik. "Nou ja euhm" begint Niall. "We zagen.. zeg maar" gaat Louis verder.

Het is even stil. Het duurt een tijdje voordat ze wat zeggen. "Jason vreemd gaan" zeggen ze snel. Meteen trekken ze me in een knuffel. De fans hadden dus wel gelijk, ze hadden gelijk over dat ik Jason niet kon vertrouwen.

"What happend" hoor ik Harry vragen. Ik probeer los te komen uit de armen van Louis en Niall.

"Jason gaat vreemd" zeg ik. "Wat een bitch is het" zegt Harry. Wat me best laat lachen. Ik vind het echt lief van de jongens dat ze meeleven. Ook al had ik maar anderhalve week met Jason.

"Ben je niet verdrietig?" Vraagt Louis. "Nou ja, wel een beetje. Maar ja, ik vond het toch niet meer leuk" begin ik. "Alleen een beetje jammer dat het op deze manier moet eindigen" de jongens knikken.

"Mag ik mijn telefoon terug?" Vraag ik aan Niall. "Als je niet op twitter kijkt" zegt hij. "Ik ga de foto's toch wel een keer zien" ik pak mijn telefoon uit zijn handen en kijk naar welke berichtjes ik heb.

Emma❤️

Ik krijg volgens mij een grote brede glimlach op mijn gezicht. "Wie is dat?" Vraagt Louis. "Niemand" lach ik.

Ik wil naar mijn kamer lopen en even met Emma praten.

Maar ik kom Liam op de trap tegen waardoor het langer duurt tot ik naar boven komt.

"Hier blijven jij" ik voel Niall's armen om mij heen. Niall tilt me op en zet me vervolgens weer op de grond neer onderaan de trap.

"Jullie gaan echt geen telefoon controle doen hoor" zeg ik geïrriteerd. "Nee dat gaan we nu ook niet doen" zegt Louis. "Hoezo 'nu' niet. Volgende week wel?" Ga ik verder.

Louis haalt zijn schouders op. "Jongens ik ben freaking 16 jaar" zeg ik iets harder. "En wij moeten voor jou zorgen, wij moeten doen wat een vader en een moeder moeten doen" zegt Louis. "Ik weet dat je 16 bent, maar ik weet ook dat sommige dingen jou helemaal kapot kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld haters op twitter!" Louis klinkt een beetje boos.

I'm A HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu