TWENTY-THREE

1.9K 52 10
                                    

Jaimy P.O.V.

Mijn plan van thuis blijven is al totaal mislukt. Ik had al tegen Niall gezegd dat ik me niet lekker voelde, toen zei hij dat ik een paracetamol moest nemen.

Maar ik zei dat het dan ook weer niet zo erg is. "Dan ga je morgen gewoon naar school" zei Niall.

Hij bleef naast me staan totdat ik die paracetamol in had genomen.

"Slaap lekker Jaimy" hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. "Als er iets is, je weet waar mijn kamer is" ik knik. "Is goed Niall"  hij klikt het licht uit in mijn kamer

En val meteen in een diepe slaap.

(Next Morning)

Ik word wakker van een irritant geluid, Ooh zoiets heet een wekker. "Morning Jaim" Liam komt mijn kamer inlopen en komt naast me liggen.

"Goed geslapen?" Vraagt hij. "Ja" zeg ik met een schorre ochtendstem. "Ga je je omkleden, ik breng ne naar school" "Mmm" ik trek de dekens weer over me heen en probeer verder de slapen. "Jaimy!" "Jaja Payno, kom eraan" zeg ik. "Over 15 minuten beneden" Ooh joh, kan ik nog 10 minuten in mijn bed blijven liggen.

Ik heb perongeluk me een beetje verslapen. In plaats van 15 minuten zijn het 30 minuten geworden.

Het is nu kwart over 7, en ik moet om 10 over half 8 weg.

Ik stap snel uit beden kleed me om, ren naar de badkamer en haal een borstel door mijn haar.

"Jaimy schiet nou op, straks ben je nog te laat voor school" hoor ik Liam beneden aan de trap schreeuwen. Niet dat het mij zoveel boeit dat ik later ben

"Jaimy!" "Jaja ik kom al stesskip" zeg ik als ik de keuken in ren. "Hier dit heb ik voor je gemaakt" Liam geeft me twee boterhammen. "Thnx Li" "eet ze maar op in de auto" ik knik en pak me jas.

"Tot vanmiddag jongens" roep ik naar boven. "Tot straks, succes" zeggen ze terug.

Liam start de auto en rijdt naar mijn school. Onderweg krijg ik verschillende appjes van Rosé en Jason die vragen waar ik blijf.

"Tot vanmiddag" Liam geeft me een op mijn wang. Misschien niet het beste moment. Ik had de deur al helemaal open staan en iedereen kon zo mee kijken.

"Dankjewel voor het brengen tot vanmiddag" ik sla de deur dicht en loop snel naar binnen.

Net voordat ik de school binnen wil lopen hoor ik de tweede bel. "Hold it Mevrouw Horan" een leraar van de school houdt een hand voor zich uit en laar me niet naar binnen gaan.

"Dat word nablijven mevrouw. Om kwart over 3 meld je je bij mij begrepen" de leraar kijkt me streng aan. "Mja" mompel ik eruit. Ik wil langs hem heen lopen. "Jaimy!" Zegt hij iets feller. "Jaa meneer"

Dit gaan ze leuk vinden. UGH, ik loop naar mijn kluisje en gooi mijn jas erin. We hebben nu volgens mij aardrijkskunde. Ik loop de trap op maar het AK lokaal en loop naar binnen.

Alle hoofden van de kinderen uit mijn klas kijken mijn kant op. "Zo zo, op je 3e dag mevrouw. Goed bezig!" Zegt mijn leraar sarcastisch.

Rosé zit alleen achterin. Voor haar zit Jason met Justin. Justin is een goede vriend van Jason. Ik loop maar Rosé toe en gooi mijn tas op de grond

"Jaimy, wat erg" zegt ze vol medelijden. Ik begin met mijn handen te spelen. Tranen staan in mijn ogen. Ik voel dat Jason mijn hand vast pakt onder de tafel.

Ik kijk naar hem en hij knipoogt naar me. "Wij zijn er voor je" zeggen ze met zijn drieën tegelijk.

(Skip alle lessen, omdat school saai is)

I'm A HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu