SEVENTEEN

2.4K 67 4
                                    

Louis P.O.V.

"Dit was echt weer een goed concert jongens" zegt Paul vrolijk die aan het stuur zit. Iedereen slaapt bijna al. Alleen Jaimy en ik zijn nog half wakker. "Gaat het al beter met je knie" fluister ik. "Ja, voel er niks meer van. Maar zo erg was het ook niet" ze kijkt naar beneden. Ik sla een arm om naar heen. "Jaimy, we beloven dat dit nooit meer gaat gebeuren" ze legt haar hoofd op mijn borst. "Ik hou van je Louis" met die woorden verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht. "Ik ook van jou Jaimy" ik leg mijn hoofd tegen de zijkant van de auto en probeer ook in slaap te vallen.

"Jongens komen jullie" Paul zet de auto uit en staat voor ons privévliegtuig. Ik ben volgens mij ook weer de enige die dit gehoord heeft. "Jaimy, wakker worden we zijn er" zeg ik. Ze gaat weer rechtop zitten. Ze heeft Niall een kus die naast haar zit, daar wordt hij ook wakker van. Ik schuif de deur open. "Louis wat ga je doen" vragen Harry en Liam tegelijk. "Zo, jullie zijn ook wakker. We zijn bij het vliegtuig. Ik loop het vliegtuig in en ga zitten bij het raam. "Ben je te lui om te lopen Jaimy" lach ik als ze op de rug van Niall binnen komt. "Eigenlijk wel" lacht ze. Niall zet haar op de grond en ze komt naast me zitten. "Ik heb het toch heel leuk gehad in Amerika. Ookal was het best kort" ik knik. "Ja het was wel kort".
"Kunnen jullie de riemen om doen! Ready for take-off" zegt onze piloot. Iedereen klikt zijn riemen af en niet veel later zitten we al in de lucht. "Jongens ik ga slapen" zegt Niall. "Jaimy ga jij ook zo even slapen" vraagt Niall. "Ja komt    goed" als Niall in het slaapgebied is kijkt ze mij aan. "Louis, mag ik je wat vragen" zegt ze verlegen. "Tuurlijk, mag jij wat vragen" "Euhm, wat nou als ik op deze school weer wordt gepest?" Mijn ogen worden groot. "Hoezo weer?" Vraagt ik. "Ik ben tot de 2e gepest. Vorig jaar is het pas opgehouden" zegt ze. "Jaimy kijk me aan" en duw met mijn vinger haar hoofd iets omhoog zodat ze me aan kijkt. "Als jij wordt gepest of er iets anders is. Zeg het tegen mij, als je het niet meteen tegen Liam of Harry of tegen weet ik veel wie wilt zeggen. Ik ben er voor jou, en Niall natuurlijk ook he" daarna verschijnt er een kleine glimlach op haar gezicht. "Jij gaat nu slapen kleine" ze klikt haar riem los en loop naar de bedden. "Thnx Lou" ze geeft me een knipoog en ik schud lachend me hoofd.

"Wakker worden allemaal" zegt Paul die in de slaapcabine staat. Iedereen schrikt wakker en zit rechtop in bed. "We zijn weer in Londen. In ieder geval, bijna" iedereen stapt zijn bed uit. "Wat zien jullie er goed uit" lacht Jaimy. "Hou toch op" lacht Harry. Iedereen loopt naar zijn stoel. Jaimy komt weer naast mij zitten. Ik sla een arm om haar heen en ze leunt haar hoofd tegen mijn schouder. "Niall, die knie van Jaimy moest je toch om de 2 dagen toch schoonmaken" hoor ik Liam zeggen. Daar ga je haar nu echt niet blij mee maken. Niall kijkt naar Jaimy die volgens mijn weer ligt te slapen. Ik schud mijn hoofd zovan. Niet doen. Maar dat wist Niall ook wel. "Doen we thuis wel" Niall geeft de spullen wee aan Liam en gaat zitten op de stoelen naast ons.

"We zetten de landing in"

Ik kijk naar buiten. En zie mijn eigen vertrouwde landje weer. Niet dat ik zo lang weg ben geweest.

En we zijn weer geland. "Jaimy, kom je" ik klik mijn riem los en wil het vliegtuig uitlopen. "Louis, mag ik op je rug" ze kijkt me met puppy ogen aan. "Daar kan ik geen nee tegen zeggen he" ik knipoog naar haar en ze klimt op mijn rug.
Als we in de aankomsthal aankomen staan er gelukkig geen fans. Ik zet Jaimy op de grond en we lopen met zijn vijven en Paul naar buiten. De andere 3 jongens en ik bedanken Paul en stappen de auto in. Ik start de auto en we gaan weer naar huis. Het is nog maar 9 uur in de ochtend, lekker dat tijdsverschil. Maar je moet nu nog de hele dag wakker blijven anders kom je helemaal in een kut ritme.

"We zijn er" ik klik op het knopje zodat de poort open gaat en rij de oprit op. "Home Sweet home" zeg ik als ik de auto uitgezet heb. Iedereen pakt zijn koffers en loopt naar binnen. "Jaimy ga jij even op de bank zitten" zegt Liam. Ze knikt en pakt haar telefoon erbij. Niall komt bij haar zitten. Hij maakt eerst het verband los en haalt dat er af. Hij maakt de wond schoon en doet er weer verband omheen. Jaimy kijkt me aan met een nep glimlach op haar gezicht. Ik moet lachen van haar gezicht. "Ik ga alles uit pakken" zegt ze. Ze pakt haar koffer en andere tassen en loopt naar boven. "Jaimy, doe je alle vieze kleren dienen de was moeten in de wasmand" vraagt Liam

I'm A HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu