TWENTY-SEVEN

2K 50 10
                                    

Niall P.O.V.

Jaimy en ik zitten in het vliegtuig. Als het vliegtuig harder begint te rijden om op te stijgen pakt Jaimy mijn hand vast. "Komt allemaal goed Jaimy, ik ben bij je" zeg ik gerustellend.

"Dankjewel" ze leunt tegen me aan.

Als het vliegtuig in de lucht boven de wolken is gaan de lampjes van de riemen uit. "Jaimy..." ik zie dat ze in slaap is gevallen. Ik geef haar een kus op haar hoofd en probeer ook een beetje te slapen.

Niet dat het heel veel nut heeft voor die nog niet eens 50 minuten vliegen.

~

"Zouden jullie alsjeblieft uw riemen om willen doen" ik maak Jaimy wakker. "We zijn er"

"Dat ging snel" lacht ze.

Het vliegtuig komt dichter bij de grond. En we landen veilig op het vliegveld van Dublin.

"Welkom dames en heren op Ierland, Dublin Aiport. Hopelijk heeft u een goede vlucht gehad en we wensen u een fijne tijd hier"

Hoezo fijne tijd, naar een begrafenis van je ouders gaan is niet echt een fijne tijd. Niet dat hun dat weten.

"Kom je?" zeg ik tegen Jaimy. We zaten gelukkig bijna vooraan dus kunnen we snel het vliegtuig uit. Ze knikt en staat op.

~

"Niall" begint Jaimy. "Komt iemand ons ophalen?" "Jaa" knik ik. "Wie?" "Greg, onze halfbroer met zijn vrouw en zoontje" zeg ik blij. "Leuk?" "Jaa, denk ik?" Zegt Jaimy.

We pakken onze koffers van de band en lopen mer de koffers de ontvangsthal in. "Niall!" Zegt Jaimy best hard. "Wacht even, kom hier" "Wat is er?" Lach ik.

"Wat nou als ze me niet leuk vinden. Ze hebben me nu pas voor het eerst gezien in 16 jaar" ze kijkt naar de grond.

Ik leg mijn handen op het schouders en duw haar kin iets omhoog zodat ze me aan moet kijken. "Tuurlijk niet Jaimy, ze zijn toch altijd je familie geweest. Hoe dan ook, ze houden zielsveel van je" "Echt waar?" "Ja Jaimy, echt waar" ik geef haar een knuffel.

"Zullen we dan maar gaan?" Ik pak haar hand vast en we lopen naar Greg, Theo en Denise. Die heb ook al lang niet meer gezien.

"Jaimy!" Schreeuwt Greg. Ze rennen naar ons toe en slaan hun armen om Jaimy heen.

Theo komt naar me toe rennen. Ik ga door me knieën en sla mijn armen om hem heen. "Wat wordt je al groot mannetje" zeg ik. "Allo Niall" zegt Theo.

Ik aai hem over zijn hoofdje heen. "Hee klein broertje" zeg Greg en geeft me een knuffel. Theo gaat ook naar Jaimy, volgens mij vind Theo Jaimy helemaal geweldig.

"Hee Mam" hoor ik Emma zeggen. Emma is een grote One Direction fan, en heeft op haar kamer van alles van ons liggen. Denise en Greg hebben me ook verteld toen Zayn uit One Direction ging, ze niet kon stoppen met huilen.

Best raar als je nichtje fan van je is en posters van jou op haar kamer heeft hangen.

"Hey Niall" zegt ze vrolijk. "Hee Em" we geven elkaar een knuffel. "Dat heb je niet tegen me gezegd" zegt Jaimy zachtjes als ze naast me komt staan.

"Wat heb ik niet gezegd" "Over die Barbie-pop die daar staat" Jaimy kan altijd zo leuk over mensen praten. "Hou toch op joh" lach ik. "Ze is echt heel aardig"

"Hai Jaimy" zegt Emma en begint haar ene knuffel te geven. "Ben echt blij dat ik nu een nichtje heb" "Ja ik ook" zegt ze sarcastisch.

"Leuk dat die twee elkaar ook leuk vinden he" fluistert Greg zachtjes als hij bij me komt staan.  "Euhm ja heel leuk" antwoord ik en krap achter mijn hoofd.

I'm A HoranWhere stories live. Discover now