De ce te sperii?

23 1 0
                                    

Măăă,te-ai speriat?
Berbec
Nativa din Berbec are cel mai adesea coşmaruri legate de temerile ei cele mai mari. Pe aceasta o sperie cel mai tare moartea, şi se imaginează de cele mai multe ori că este victima unor accidente sau că cineva vrea să o rănească. Îi este teamă să rămână fără prieteni sau familie, şi se trezeşte din somn atunci când subconştientul îi trimite imagini cu ea rămânând singură în locuri ciudate.
Taur
Nativa din Taur se visează cel mai des singură şi fără bani. Îi este frică atunci când stabilitatea îi este pusă în pericol, iar pe fond de stres sau oboseală, ea are coşmaruri în care viaţa ei se duce de râpă şi pierde tot ce a agonisit până acum. 
Gemeni
Femeia din zodia Gemeni se trezeşte de cele mai multe ori speriată din cauza faptului că visează că este minţită şi că înnebuneşte din această cauză. Este foarte orgolioasă şi trăieşte cu teama că cei din jurul ei o vor trăda. Visul cel mai urât al acestei zodii este că îşi pierde memoria, nu mai ştie nimic şi nu mai cunoaşte pe nimeni.
Rac
Nativa din această zodie visează cel mai des că îşi pierde familia, casa sau că nu mai are ce mânca. De cele mai multe ori se trezeşte speriată pentru că visează cum trăieşte în deşert sau în junglă, că moare de sete sau este jupuită de animalele sălbatice.
Leu
Nativa din Leu are coşmaruri legate de viaţa profesională, pentru că în realitate aceasta este preocuparea ei principală. Se visează umilită şi dată afară de şefi, sau arsă pe rug pentru greşeli nesimnificative şi umane. Aceasta se mai imaginează uneori în imposibilitatea de a avea copii, fapt ce o tulbură o bună perioadă de timp după ce se trezeşte.
Fecioara
Femeia Fecioară este obsedată de ordine, curăţenie şi sinceritate. Cum toată ziua se gândeşte la aceste lucruri, din cauza stresului şi a oboselii, aceasta adoarme îngrijorată şi continuă pe aceeaşi linie. De cele mai multe ori, nativa acestei zodii visează că este grav bolnavă şi că nu mai are şanse de vindecare.
Balanta
Nativa din Balanţă visează de cele mai multe ori cum este agresată, atât verbal, cât şi fizic, iar că uneori nu mai iese în viaţă din unele altercaţii. Se trezeşte speriată pentru că îşi imaginează cum cineva o atacă şi rămâne desfigurată. Îi este frică să nu îi duspară frumuseţea, iar cei din jur să nu o mai placă.
Scorpion
Nativa din Scorpion visează cel mai des cum în drumul ei se împiedică de tot felul de obstacole, care mai de care mai ciudate. Crede că aceste mici piedici sunt semne, şi că cineva vrea să se pună în calea fericirii ei. De cele mai multe ori, femeia din această zodie se trezeşte speriată pentru că nu poate găsi o cale de a ieşi din impas, sau de a scăpa de unele pericole.
Sagetator
Nativa din Săgetător are cel mai des coşmaruri în care se vede singură, iar toţi cei din jur sunt împotriva ei şi o încolţesc. Se simte fără apărare, iar uneori se trezeşte ţipând de neputinţă. O sperie faptul că este neînţeleasă şi nimeni nu este de acord cu opinia ei.
Capricorn
Nativa din Capricorn este cea mai privilegiată dintre zodii, ea fiind cea mai ferită de aceste vise urâte. Când se întâmplă, însă destul de rar, aceasta se imaginează că nu mai este bună de nimic, nu se mai pricepe să facă nimic, fapt pentru care va ajunge săracă şi va fi nevoită să cerşească.
Varsator
Femeia Vărsător pune pe primul plan viaţa personală, îşi doreşte o familie cu mulţi copii şi o anumită stabilitate. De cele mai multe ori, aceasta are coşmaruri în care este ignorată total de toate aceste persoane pe care le iubeşte. Nu înţelege motivele, totul întorcându-se împotriva ei.
Pesti
Nativa din Peşti visează cel mai des că va avea un necaz mare, iar cei din jurul ei sunt insensibili şi nu o ajută să treacă mai departe. Acestei native îi place să viseze şi cu ochii deschişi, dar atunci când i se întâmplă să aibă coşmaruri, refuză chiar să mai adoarmă. 

ZodiacWhere stories live. Discover now