Zodia Fecioara

19 0 3
                                    

Fecioara

Verb: “Eu analizez”;

Element: Pamant;

Calitate: Mutabil;

Energie: Yin;

Guvernator: Mercur;

Zi: Miercuri;

Casa astrologica: Casa a VI-a;

Culoare: Albastru;

Piatra pretioasa: Safir;

Anatomie: Intestine si colon;

 

Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arata unde in viata noastra stim cel mai bine sa ne punem in slujba altora, sa servim, sa fim altruisti.

Fecioare celebre: Andreea Esca (29.08.1972), Nicoleta Luciu (12.09.1980), Keanu Reeves (2.09.1964), Julio Iglesias (23.09.1943), Michael Jackson (29.08.1958), Salma Hayek (2.09.1966), Andrea Bocelli (22.09.1958), Ioan Gyuri Pascu (31.08.1961), Hugh Grant (9.09.1960), Claudia Shiffer (25.08.1970), Richard Gere (31.08.1948), Cameron Diaz (30.08.1972).

 

 

Personalitate

 

 

Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor.

Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate.

Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara cautǎ perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupǎ de ceva, nu abandoneazǎ pânǎ când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut.

Este mai organizatǎ decât oricare alt semn zodiacal, adorǎ sǎ munceascǎ, dar mai presus de toate astea, simte cǎ s-a nǎscut pentru a fi utilǎ, pentru a aduce o contribuție semnificativǎ în lume.

Deși pare liniștitǎ și calmǎ, nu este deloc așa, pentru cǎ are o activitate interioarǎ foarte intensǎ și tinde sǎ-și facǎ griji din orice.

Ii place ordinea și este foarte atentǎ la detalii. Observǎ dintr-o privire o eroare sau un defect și poate gǎsi nereguli oriunde. Ii place sǎ analizeze, sǎ investigheze, sǎ cerceteze în detaliu. Deseori, din cauza orientǎrii cǎtre detalii, pierde din vedere ansamblul situației, iar acest lucru o face sǎ se poticneascǎ, sǎ înainteze greu, sǎ piardǎ oportunitǎți.

Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ. Nimeni nu știe mai bine sǎ argumenteze un punct de vedere, decât o face un nativ Fecioarǎ.

ZodiacWhere stories live. Discover now