Zodia Balanta

23 1 3
                                    

Balanta

Verb: “Eu echilibrez”;

Element: Aer;

Calitate: Cardinal;

Energie: Yang;

Guvernator: Venus;

Casa astrologica: Casa a VII-a;

Culoare: Galben;

Zi: Vineri;

Piatra pretioasa: chrysolit, jad;

Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;

 

Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de viata, in care este dependent de confirmari si aprobari din partea celor din jur, nehotarat si oscilant.

 

Balante celebre: Gwyneth Paltrow (28.09.1972), Adrian Pintea (9.10.1954), Luciano Pavarotti (12.10.1935), Stefan Banica Junior (18.10.1967), Silvio Berlusconi (29.09.1936), Monica Bellucci (30.09.1968), Avrile Lavigne (27.09.1984), Sting (2.10.1951), Michael Douglas (25.09.1944)

 

PERSONALITATE

 

Întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt.

Nativii Balanțǎ sunt de regulǎ încântǎtori, iar acest fapt se datoreazǎ privilegiului de a o avea pe Venus drept planetǎ guvernatoare. Balanțele privesc totul din cel puțin douǎ unghiuri și iubesc foarte mult arta și frumosul.

Le place sǎ demareze lucruri noi, fiind un semn cardinal, yang.

Dar Balanța este și un semn de aer, ceea ce ii imprima o minte agerǎ, activǎ, raționalǎ. Pare mereu în mișcare,veșnic curioasǎ sǎ afle lucruri noi. Nimeni nu știe mai bine decât acest semn zodiacal, sǎ compare, sǎ cântǎreascǎ, sǎ analizeze o problemǎ din mai multe puncte de vedere, pânǎ la decizia finalǎ.

Balanțele sunt ființe sociale, gata sǎ schimbe pǎreri și sǎ realizeze parteneriate și colaborǎri. Sunt prietenoase, amabile, atrǎgǎtoare și deseori idealiste.

Uneori pot pǎrea superficiale, nehotǎrâte și leneșe. De asemenea, fiind prea mult și prea des preocupate sǎ onoreze circumstanțe, sau sǎ facǎ pe plac altora, uitǎ de propriile idealuri ,aspirații și plǎceri. De aceea, lecția lor de viațǎ este sǎ învețe sǎ-și urmeze mai îndeaproape țelurile și sǎ fie mai atente la propriile nevoi.

PROFESII

 

Balanța este deseori în poziție de conducere, dar pentru cǎ este dornicǎ de echilibru, poate prefera deseori sǎ lucreze in parteneriat/asociere. Balanțele se pricep foarte bine la relații publice și vânzǎri, datoritǎ farmecului personal deosebit.

Şi pentru cǎ este îndrǎgostitǎ de artǎ, poate face o frumoasǎ carierǎ în artǎ (cantaret, actor, make-up artist, hair stylist,etc), modǎ, design interior.

ZodiacWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu