Zodia Leu

24 2 26
                                    

Leu - Zodiacul European

Verb:”Eu vreau”;

Element: Foc;

Calitate: Fix;

Energie: Yang;

Guvernator: Soare;

Casa astrologica: Casa a V-a;

Zi: Duminica;

Culoare: Auriu;

Piatra pretioasa: Rubin;

Metal: Aur;

Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;

Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valorizate, iar bucuria de viata este vizibila.

Lei celebri: Vlad Mirita (2.08.1981), Jasmine (27.07.1978), Cristina Cioran (27.07.1977), Madonna (16.08.1958), Charlize Theron (7.08.1975), Sandra Bullock (26.07.1964), Bill Clinton (19.08.1946), Mihaela Radulescu (3.08.1969), Antonio Banderas (10.08.1960), Robert de Niro (17.08.1943), Marcel Iures (2.08.1951), Jennifer Lopez ( 24.07.1969), Horatiu Malaele (31.07.1952)

Personalitate

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine. 

Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste). Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudați și apreciați. Expresia sinelui și creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ știe foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viața lui este produsul creației voite.

Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Totuși, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ și iartǎ foarte repede.

Leii sunt foarte direcți și sinceri în legǎturǎ cu nevoile și așteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump. Au un soi de naivitate și credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie. Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli. Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puțin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulație, iar ceilalți nu se pot abține sǎ nu le-o ofere.

Profesii

Nimeni nu conduce mai bine ca un Leu și de aceea nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit sǎ fie în frunte, sǎ conducǎ, sǎ strǎluceascǎ. Pot fi generali și regi, dar pot fi și profesori, inspirându-i permanent pe studenți/elevi și molipsindu-i de entuziasm. 

Pot sǎ se ocupe cu succes de arte, strǎlucind cu puterea Soarelui și având din plin, carismǎ și magnetism. Dacǎ este în atenția publicului, Leul este foarte fericit.

Scena a fost inventatǎ parcǎ pentru acesti nativi și vor face cunoștințǎ cu ea într-un fel sau altul. Se înțelege cǎ pot fi excelenți actori , fiind ajutați și de teatralismul lor impresionant.Se descurca de asemenea de minune, ca oameni de televiziune, artisti, decoratori, designeri, bijutieri.

ZodiacWo Geschichten leben. Entdecke jetzt