Zodia Varsator

13 0 2
                                    

Varsator - Zodiacul European

Verb: “Eu cunosc”

Element: Aer;

Calitate: Fix;

Energie: Yang;

Guvernator: Uranus;

Casa astrologica: Casa a XI-a;

Zi: Sambata;

Culoare: Albastrul cerului;

Piatra pretioasa: Ametistul;

Anatomie: Gambe, circulatie;

Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.

Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah Winfrey (29.01.1954), Florin Piersic (27.01.1936), Victor Rebenciug (10.02.1933), Stefan Iordache (3.02.1941), Jennifer Aniston ( 11.02.1969);

 

 

PERSONALITATE

 

Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi.

Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Vǎrsǎtorul este principiul care luptǎ împotriva a tot ce existǎ, tot ce pare normal sau este vechi și perimat. El este omul viitorului și libertǎții de exprimare. Considerǎ cǎ ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niște constrângeri și limitǎri, care-I opresc din evoluție.

El dorește în permanențǎ sǎ vinǎ cu ceva nou, sǎ schimbe reguli, sǎ iasǎ din tipare. Sigur cǎ face asta, atât pentru a-și satisface instinctul de a îmbunǎtǎți, cât și pentru a se deosebi de ceilalți oameni, deci pentru a se ridica deasupra mulțimii.

Vǎrsǎtorul este și semnul umanitǎții, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi iubesc oamenii, militeazǎ pentru drepturile lor, se integreazǎ în grupuri care le împǎrtǎșesc idealurile și aspirațiile, le place sǎ aibǎ mulți prieteni, pe care sunt mereu gata sǎ-i ajute și sǎ fie mareu în mijlocul oamenilor.

Acest semn este unul obiectiv, care mai presus de propria persoanǎ, se preocupǎ în primul rând de binele omenirii, de un proiect mǎreț în care s-a angajat, sau de un ideal îndrǎzneț. În timp ce semnul aflat în opoziție , Leul, care se focuseazǎ în primul rând pe propria persoanǎ, Vǎrsǎtorul se orienteazǎ cǎtre oameni.

Scopurile Vǎrsǎtorilor sunt întotdeauna înalte și inspirate de idealuri mǎrețe. Sigur cǎ acest lucru dǎ naștere la controverse și uimire, dar nu-l deranjeazǎ câtuși de puțin.

Spre deosebire de un Capricorn, care este atașat de reguli, norme și sistem, Vǎrsǎtorul este total împotriva acestora. El crede cǎ acest tip de viațǎ , omoarǎ spiritul și creativitatea.

ZodiacUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum