Poti fugi,dar nu te poti ascunde!

451 15 2
                                    

-Socat,l-am privit pe acel individ cum se urca pe tine si incearca sa te muste. 

Ochii lui Harry straluceau in intunericul din camera.Mereu m-au speriat,dar fermecat in acelasi timp.Isi plimba o mana pe piciorul meu,iar asta nu ma bucura foarte tare.Ma simteam oribil,stand in bratele demonului.M-am ridicat brusc si am coborat din pat.

-Bine,inteleg.Ai baut cam mult si o dai pe aberatii.Nu m-a muscat nimic.Mi s-a facut rau,probabil,din cauza drogurilor combinate cu alcoolul.Mi se putea face rau,oricand.Probabil ca m-am speriat putin de el si de aceea mi s-a facut rau asa brusc.Exagerezi,Harold.

Harry ma urmarea cu privirea,incruntat.Si-a dres vocea si a aruncat perna din bratele lui.

-Esti atat de incapatanata,Leti!Daca nu te-ar fi muscat,de ce oare ai chestia aia la gat in momentul asta?spune Harry,nervos.

-Probabil ca mi-ai desenat tu ceva si dupa mi-ai pus aia peste.Poate e un tatuaj.Mai stii?

Am ras si mi-am luat un tricou,de pe scaunul de langa pat.Am mers in baie si m-am schimbat.Mi-am prins parul si mi-am vazut reflexia,in oglinda.Bandajul statea cuminte pe gatul meu.Imi era prea frica sa-l dau jos,dar eram prea curioasa.Am prins un capat si l-am tras cat de tare am putut.Am strans din dinti de durere si mi-am putut vedea noul " tatuaj " de pe gat.Doua puncte rosiatice erau " desenate " pe gatul meu.Am tras aer in piept,speriata.Mi-am atins usor gatul si am gemut de durere.Bandajul statea aruncat in chiuveta,plin cu sange.M-am uitat iar in oglinda,la mana mea alba care statea pe gat.Fara sa ma gandesc,am iesit din baie,aruncand vechiul tricou pe undeva prin baie si m-am indreptat grabita spre Harold,care statea pe pat si se juca pe telefonul meu.

-Poti sa imi dai telefonul?am marait si m-am incruntat,in timp ce ma uitam la el.

-Ti-am adaugat numarul meu de telefon,frumoaso.

Am ras sarcastica si am iesit din camera,in graba.Doua maini uriase m-au prins de talie,in momentul in care aproape am pasit pe prima treapta.

-Nu pleci nicaieri,dulceata!mi-a soptit Harry,in timp ce imi musca lobul urechii.

I-am dat un cot in burta si am coborat scarile.

-Sa nu indraznesti sa te atingi de mine,creatura idioata!am strigat cat de tare am putut.Tu si prietenii tai,monstrii tai,m-ati facut una de-a voastra si regret asta!Lasa-ma!Dispari in momentul asta din casa si sa nu te mai intorci niciodata.Eu nu mai exist pentru tine!

Harry a ras,iar eu m-am incruntat.Voiam sa ii dau una peste fata si sa il las fara nas.

-Nu esti " una de-a noastra " . Esti inca o fiinta umana!spunea Harold,in timp ce cobora scarile.

Si-a trecut o mana prin par si s-a apropiat de mine.

-Nu sunt un om.Sunt o vrajitoare!am marait si m-am uitat urat la el.

Vampirul s-a uitat la mine,atent,apoi a pufnit brusc in ras.

-Hahaha!Am uitat sa rad.

Am deschis usa si am iesit repede din casa.Picaturile de ploaie au inceput imediat sa se loveasca de mine.Ii auzeam tipetele lui Harry,in spatele meu,spunandu-mi:"Esti doar un om.Nu ai cum sa fii vrajitoare!Te-a mintit cine ti-a spus asta!".Am grabit pasul si m-am indreptat spre strada.Voiam sa plec mai repede din orasul asta.Sa scap odata de idiotul de Harold si de toata prostia asta.

-Poti sa fugi,dar nu poti sa te ascunzi!l-am auzit pe Harry cum striga in spatele meu,inainte de a-mi simti corpul moale si ceva tare sub mine.

Franele au scos un sunet asurzitor,iar cioburile parbrizului au zburat in toate partile.Strigatele disperate ale soferului se auzeau in fundal.Intunericul se lupta cu lumina ochilor mei,provocandu-ma sa-mi inchid ochii.Am incercat din toate puterile sa-mi tin ochii deschisi,dar mereu intunericul castiga.Frigul a pus stapanire pe mine.O lacrima mi-a curs pe obraz,iar un tremur ciudat mi-a cuprins corpul.Am incercat sa ma misc,sa ma ridic,dar in zadar.Corpul se lupta cu soseaua rece ca gheata.Picaturile de apa curgeau in siroaie pe mine.Bataile inimii s-au accentuat,apoi au disparut complet.

Angel with Horns | TERMINATA |Where stories live. Discover now