Catherine

283 12 6
                                    

Cum am promis , partea aceasta va fi mai lunga :o3 

-Payne

In spatele lui Liam stateau creaturile acelea . Aveau haine negre , cu glugi mari si trase pe cap . Inca tineam in mana punga cu faina . Cand le-am vazut am facut ochii cat de mari am putut . Liam s-a oprit din a-si pune in mana niste frisca , pentru a ma murdari iar . Se uita la mine curios , privirea lui cutreierandu-mi tot chipul . Nu intelegea ce se intampla . 

-Fa orice numai nu te uita in spate .

In secunda urmatoare avea si el ochii mari si se uita la mine in continuare . 

-Nu te uita in spate , Leti ! 

Strigate . Urlete de lupi . Urlete de oameni . Rece . Gheata . Liam si cu mine noaptea trecuta . Tata . Ochii mei stateau inchisi , parca refuzand sa se deschida . Inca putin si ma prabuseam . Am scapat punga cu faina din mana , ea imprastiindu-se peste tot pe langa mine si pe mine . Am deschis deodata ochii si am zarit iar creaturile acelea in spatele lui Liam si pe el nemiscandu-se . Simteam prezenta cuiva in spatele meu . Imi era prea frica sa ma intorc . 

-Nu te intoarce ! imi sopteste Liam . 

Nu stiam ce sa fac . Creaturile stateau inca in spatele lui Liam , pana cand una dintre ele a facut un pas in fata si a spus : 

-Pe cine avem noi aici ! 

Vocea familiara a lui Harold a rupt tacerea . Liam s-a intors dintr-o miscare si s-a uitat la el . Mie imi era prea frica sa ma intorc si sa ma uit in spate . Mi-am luat inima in dinti si m-am uitat in spate . Doi ochii albastri si mari mi-au intalnit ochii . In fata mea statea o fetita nu mai mare de 10 ani . Imbracata intr-o rochita albastra cu volane , se uita la mine curioasa , fara sa zica ceva . Am rasuflat usurata si m-am intors spre Liam . Creaturile impreuna cu Harry stateau toate in jurul lui Liam , incercuindu-l si blocandu-i calea . 

-Ce vreti de la el ? Luati-ma pe mine ! Mancati-ma ! Si asa Harry a spus ca sunt doar o clarvazatoare mica si prostuta ! De ce va luati de el cand ma aveti pe mine ? tip eu , atat de tare incat sa ma asigur ca toate acele creaturi ma aud .

Un ras isteric a distrus tacerea . Deodata , toate specimenele si-au dat glugile de pe cap , lasand unele capete fara par , altele cu par , la vedere . Un tipat s-a auzit din centrul lor . Nu am auzit foarte bine . Ameteam . Simteam cum sufletul imi este luat . Rece . Gheata . Doi ochii albastri care ma privesc insistent . Ma clatinam de pe un picior pe altul , incercand sa nu cad . Vag , aud vocea lui Liam care imi spune ceva . Nu il puteam auzi foarte bine . Ochii mi se incetoseaza , facandu-ma aproape sa ma prabusesc . I-am deschis deodata si l-am putut auzi pe Liam , foarte bine , cum imi spune :"Uita-te in spate ! Leti ! Fereste-te ! " . Parca din reflex m-am uitat in spate si am vazut o femeie bruneta care statea cu gura inspre mine . M-am ferit si am incercat sa ajung la Liam , dar doua maini mari m-au prins , tragandu-ma inapoi . 

-Da-mi drumul , bestie ! 

O voca calda imi soptea ceva in ureche . Niste maini calde se plimba pe umerii mei , facandu-ma sa tresar . Buzele calde cutreiera incet gatul meu . 

-Leti ! Trezeste-te , raza de soare ! 

Ce farsa mai este si aceasta ? Nu imi deschid ochii . Ii strang cu cea mai mare putere , dar se impotrivesc si mi se deschid brusc . 

-Liam ! Esti bine ! Liam ! 

Sar prinzandu-ma cu mainile de gatul lui . Lacrimile imi curgeau in siroaie pe fata . 

-A fost un cosmar , iubito ! Esti in siguranta ! Sunt aici ! 

-Nu Liam ! Nu a fost doar un cosmar ! A fost ceva real ! 

-Leti , asculta-ma ! Poate este de aseara . Dupa ce noapte am avut , nu cred ca ai fi putut sa visezi frumos . Haide , vin-o ! Ti-am pregatit ceva de mancare ! 

-Nu Liam  ! Nu te du in bucatarie ! 

Il prind pe Liam si mai strans , incercand sa nu il las sa ma paraseasca , dar puterea lui este mult mai mare decat a mea . Ii simt mainile pe coapsele mele . Spre nefericirea mea , eram doar in lenjerie intima . Nu m-am impotrivit . Mi-am asezat capul pe umar lui Liam si m-am lasat purtat de el . Pana la urma a fost doar un vis . Ajunsi in bucatarie , am putut simti mirosul imbietor a catorva clatite cu Nutella , asezate cu grija si drag pe o farfurie cu margine mov . Un pahar cu lapte ma astepta cuminte pe masuta . 

-Liam ! 

Mi-am pus mainile in jurul gatului lui iar , incercand sa il tin cu putere si sa nu ii dau drumul . 

-Promite ca nu ma vei lasa iar ! ii soptesc la ureche .

-Promit ! 

Imi asez iar capul pe umarul lui Liam si inchid ochii . Dupa cateva secunde am deschis usor ochii . O fetita statea in pragul usii , urmarindu-ma pe mine si pe Liam .

-Liam ! Nu ! 

Incep sa plang . Nu , nu se poate ! Liam ma lasa jos si se pune protector in fata mea . Aripile lui mari si pufoase imi ating mainile , iar bratele lui ma tin strans de talie . 

-Nu tu ! ii spune Liam fetitei . 

O voce melodioasa si ca de fantoma iese din acea fata , facandu-ma sa tresar si sa ma apropii din ce in ce mai tare de Liam . Mai aveam putin si il dadeam jos de frica . 

-Iar ne intalnim , vechiul meu prieten , Liam Payne ! 

-Ce cauti aici , Catherine ? Ce vrei ?

"Catherine " ? Un nume atat de dragut pentru o stafie ? 

-Am venit sa imi iau ce este al meu . 

In urmatorul moment , fetita a disparut , in locul ei aparand o femeie de aproximativ 30 de ani , imbracata in rosu din cap pana in picioare . Parul ei blond era lasat liber pe spate . Se apropia usor de noi ..........

Cam atat si cu partea asta ! Sper ca v-a placut ! :o3 

Payne . 

Angel with Horns | TERMINATA |Where stories live. Discover now