Ingerul

290 13 10
                                    

Deodata am ajuns in padurea in care obisnuiam sa merg cu tata cand eram mica sa ma uit la caprioare . Acest loc mi-a marcat copilaria . Este locul unde ma simt cel mai bine . Mi-am luat gentuta neagra si m-am dat jos din masina . Liam inca ramase in masina cautand ceva pe sub volan . Am deschis usor portiera masinii si m-am ridicat incet , pentru a nu mi se ridica rochita din cauza vantului . Nu era foarte frig , dar batea vantul , facandu-mi parul sa se miste in toate partile si sa danseze pe ritmul cantecului vantului . Dupa cateva secunde , doua maini imense si-au facut aparitia pe talia mea .

-Ce dragut ca am venit aici , Liam !

Nu a raspuns . M-am intors , incercand sa imi dau seama de ce nu raspundea . M-am uitat in masina si l-am vazut pe Liam care inca incerca sa caute ceva pe sub volan . M-am panicat . Am pus mana peste mana lui .

-Frumoaso , avem de discutat ceva !

Vocea lui rece ca gheata mi-a invadat urechile . Am inchis ochii , iar in urmatoarea secunda am auzit portiera masinii trantindu-se .

-Harold ! Ia-ti mainile de pe fata mea !

-Uite cine e aici ! spune Harry , razand .

Si-a indepartat mainile de pe talia mea . Am fugit spre Liam , incercand sa il fac sa ma apere de Harold . M-am dus la el si i-am pus mainile pe piept , intorcandu-mi privirea spre Harold . Inca radea .

-Imi pare rau ca v-am stricat seara , porumbeilor , dar trebuie sa imi iau ceea ce imi cuvine !

Liam s-a incruntat si a continuat sa se uite la el , fara sa ii spuna nimic . M-a prins de talie si m-a tras spre el , in asa fel incat l-am simtit pe Liamberry aproape de mine . Am zambit si m-am uitat la Liam care inca era incruntat . Mainile lui au cazut pe soldurile mele . Deodata , am simtit ca zbor . Mi-am incrucisat picioarele in jurul lui Liam , facandu-i pe plac . Harold se uita nedumerit la Liam , dar acesta inca nu a scos niciun cuvant . Bluza mea a cazut din mainile lui Liam , care , s-a intors brusc si m-a asezat salbatic pe capota masinii . -Stai aici si nu fa absolut nimic ! imi sopteste Liam la ureche , saruntandu-ma pe gat .

Mi-a dat drumul la picioare , lasandu-ma sa stau pe capota masinii lui negre , el intorcandu-se spre Harry care inca statea in fata noastra , fara sa faca absolut nimic . Liam si-a muscat buza de jos si a spus :

-Lasa-ma sa imi iau ce imi cuvine ! spune Harry , infuriindu-se .

-Este a mea ! Nu ti-o dau nici mort ! Nu e o jucarie ! E a mea si cu asta am terminat ! Nu imi pasa de ceaa ce imi veti face tu si cu echipa aia de strigoi ! Nu imi pasa , ea este a mea si nu aveti dreptul sa va atingeti de ea !

In glasul lui Liam se simtea o nota de nervozitate . Si-a strans mana intr-un pumn .

-Macar o data ! Haide Liam , stiu ca vrei ! Doar o seara si atat ! Nu ti-o mai cer ! E a ta ! Promit ca nu ii fac nimic !

Eu stau aici asteptand , in timp ce astia vorbesc despre masina ?

-Leti e a mea si nu o pot imparti cu tine , obsedat cret ce esti !

La auzul numelui meu , am tresarit . Harry ... Harold ma voia ... pe mine ?

-Ma .... ma ... ma vrei pe mine ? am soptit spre Harold , dandu-ma jos de pe capota , incercand sa opresc rochia de a se duce mai sus unde are voie doar Liam sa vada . Serios ? Chiar ma crezi ca pe o jucarie ?

-INTRA IN MASINA ! ACUM ! striga Liam , aratandu-mi masina cu degetul !

L-am ascultat si m-am urcat in masina , cuprinsa de privirea lui Harold . Nu ma lasa Liam pe mana acelui idiot . Nu auzeam nimic din ceea ce vorbeau Harry cu Liam . Deodata , cretul a scos din buzunarul de la costum o sticluta cu ceva roz in ea . Lumina produsa de sticluta se vedea de departe . Liam s-a uitat in jos . Nu am putut auzi nimic din ceea ce a zis , dupa ce Harry i-a aratat sticluta . Am deschis incet portiera , incercand sa aud si eu ceva din ceea ce vorbesc .

Angel with Horns | TERMINATA |Where stories live. Discover now