As long as you love me

222 7 2
                                    

Imi pare enorm de rau ca nu am mai scris , dar , nu am mai avut inspiratie si timp . M-am gandit la mai multe posibilitati . Prima data am vrut sa incep o noua poveste , dar aceasta sa fie cu Harry , apoi m-am gandit sa o continui doar pe aceasta si sa imi leg cumva ideea de povestea asta . Deci , pana la urma , tot Liam va fi eroul :)) .

Am stat si m-am gandit si pana la urma voi imparti "cartea " aceasta in doua parti . Prima parte a fost mai mult din perspectiva lui Leti . A doua parte o voi face din perspectiva lui Liam . Cine stie , poate imi mai vine vreo idee si impart cartea in trei sau patru parti cum este Breaking Down - The Twilight Saga . Da , stiti voi ! :)) 

Deci ... sper sa va placa ! Suna cam ciudat . Parca as face o dedicatie de manea . Lawl . Daca e ceva ciudat in capitolul asta , nu va speriati , a fost scris la 9 dimineata . Oh , da , nu am dormit toata noaptea. Deci,sper sa iasa ceva dragut.Nu am mai avut rabdare si am tinut atat de mult sa il scriu , incat am ajuns sa scriu la ora asta . Ideea mi-a venit azi dimineata pe la 3-4 . 

Da , deci .... 

Let's do it ! 

Se apropia de noi.Ma uitam la Liam , dar el inca admira femeia imbracata in rosu.Ea nu il scapa din ochii pe Liam. M-am miscat putin de langa Liam , dar el a fost prea rapid si nu m-a lasat sa plec.M-a prins cu mana lui puternica de umar si s-a uitat la mine.Nu spunea nimic dar ii puteam citi furia de pe fata.Catherine statea acum langa Liam.Si-a ridicat mana si a pus-o pe umarul lui,facandu-l sa tresara.Femeia in rosu si-a mutat privirea pe mine,iar Liam m-a tras mai aproape de el.

-Deci tu esti renumita Leti,nu?

Ce voia sa spuna prin "renumita" ? Cine ma cunoaste? Genial.Am ajuns vedeta din cauza ca am fugit de niste monstrii si pentru ca sunt impreuna cu un inger.

M-am miscat in fata ei si am intins mana spre ea.

-Incantata de cunostiinta!Eu sunt Leti si el este al meu , iar acum iti poti lua mainile de pe Liam pana nu trec la chestii mai urate!

Liam s-a uitat la mine si a zambit.

-Periculoasa fata ai,Payne!Imi place!

-Stiu.Te atingi de ea si zbori.

Am inceput sa rad.Liam nu a mai spus de mult lucruri tampite ca asta . L-am imbratisat si nu l-am mai lasat sa faca nimic.Catherine se uita la noi ,degustata. I-am dat drumul lui Liam si m-am dus pana in camera ca sa ma imbrac , pentru ca , spre neplacerea mea , eram doar intr-un tricou si niste boxeri . Mi-am tras pe mine repede o pereche de blugi si mi-am schimbat tricoul , apoi m-am dus inapoi , in camera unde stateau Liam si Catherine.Mi-am prins parul cu mana si incercam sa nu mai stea atat de drept.Am intrat in camera,iar acolo am vazut ceva prea rau.Catherine statea cu mainile pe pieptul si pe gatul lui Liam si il saruta . 

Am simtit cum lacrimile imi inunda fata. Mi-am dat drumul la par si am continuat sa ii privesc,plangand.Liam nu a respins-o,iar ea a continuat sarutul.Deodata,Catherine s-a uitat la mine folosind coada ochiului drept si si-a mutat mainile de pe pieptul si de pe gatul lui , in parul sau . 

-Si eu te iubesc,Liam!

M-am intors si am fugit spre usa de la intrare.M-am incaltat repede cu tenesii mei , mi-am luat jacheta pe mine si am iesit furioasa pe usa . Un aer rece m-a lovit cu putere in fata . Uitasem ca este inceput de octombrie.Ar trebui sa ma uit si eu mai des pe calendar . 

Am trantit usa si am inceput sa merg prin frig , spre parc . 

Angel with Horns | TERMINATA |Where stories live. Discover now