7.

358 24 20
                                    

- Vigyázz, csúszik!

Sajnos, már hiába. A lábaim előre lendültek és én szemeimet szorosan összezárva vártam a találkozást a frissen felmosott csempével. Már szinte éreztem a szégyent, na meg a fájdalmat, már láttam magam, ahogy elterülök a padlón a fiúk szeme láttára, ám hirtelen két erős kéz elkapta a derekam.

Felpillantottam az engem tartó Jinre, majd egy halk 'köszönöm'-öt hallatva hagytam el a néma társaságot. Beértem a fürdőszobába és azonnal kulcsra zártam az ajtót magam után. Ez... kínos volt. De legyünk optimisták, a tervem bevállt. Pár percre legalább megszabadultam az engem vizslató kiváncsi szemektől, attól a tipikus hangulattól, ami mindig ott van, ha ismeretlen emberek közé csöppenünk vagy ha vendégek vagyunk és elfogy a közös téma.

Tekintetem körbevezettem a kis helyiségen, majd a folyékony szappant meglátva elhatároztam, hogy kezet mosok. Lassú mozdulatokkal kentem szét a kezemen, élvezve a kellemes illatát, majd leöblítettem. A tükörbe nézve megigazítottam néhány kósza hajtincset, majd kiléptem a folyosóra, ahonnan a fiúk már szétszéledtek. Csak Jiwoo várt.

- Gyere, megmutatom a szobánkat. - karolt belém és húzni kezdett felfele a lépcsőn. - Ez itt Yoongi és Jin szobája. - mutatott a lány a hat ajtó közül az elsőre, amint felértünk az emeletre. - A következő Namjoon és Tae lakosztálya. Aztán ott a folyosó végében van a fürdőszoba, a mellette levő ajtó mögött Jimin és Hobi lakik. Ez itt a mi szobánk - mutatott most arra a szobára, amelyikből Jungkook lépett ki, mikor felértünk. Bekukkantottam az ajtón és rögtön észrevettem a stílusosan berendezett helyiséget. Meg a bőröndömet a közepén, amit, ezek szerint, a maknae cipelt fel. - És ez itt a Kooké. - bökött az utólsó ajtóra Jiwoo.

- Külön szobája van?

- Ühüm.

- Hogy hogy? -kérdeztem csodálkozva.

- Kő-papír-ollóztak. Ő nyert... - mondta, majd felnevetett az arcomat látva. - Na gyere, segítek kipakolni. - ajánlotta fel és nem is kellett másodjára megtegye.

Kellemes délutánunk volt így kettesben. A fiúk bementek az ügynökséghez, úgyhogy miénk volt a lakás. Egy ideig a ruháimat pakolásztuk, aztán főzőcskéltünk és jól elbeszélgettünk közben. Mesélt nekem az online ruhaboltjáról, a divatról, amit annyira szeret és persze a BTS-ház szokásairól. Csak akkor tűnt fel mennyire hamar besötétedett, amikor a fiúk hatalmas lármával berontottak az ajtón és a vacsorát követelték. Elküldtük őket kezet mosni, aztán elhelyezkedtünk a tágas faasztal körül.

- És aztán siettem a főnök irodájába, de pont akkor nyitotta ki az ajtót, úgyhogy szó szerint beestem rajta, feldöntöttem őt is meg a titkárnőt is. - mesélte nagy lelkesen Namjoon az aznapi élményét.

- Ember, nem vagy semmi! - vihogott Jin az asztal másik végéből.

- És ez még nem minden, hallgassátok végig! - csitította a röhögő társaságot Taehyung, aki ezek szerint szemtanúja volt a jelenetnek.

- Na igen. A baj csak az volt, hogy a titkárnő épp Kook tortáját készült levinni a hűtőbe, hogy ne olvadjon szét holnapig... - itt a leader rövid szünetet tartott, majd hozzátette - Újat kellett rendelni.

Jó néhány percnyi nevetés után felém nézett és megkérdezte, hogy utaztam, mivel mikor megérkeztem, nagyon siettek és nem volt időnk beszélgetni, csak épp bemutatkoztunk.

- Egész jó volt, az idő is kellemes volt és a vonat sem volt zsúfolt. - tekintetemet lassan a velem szemben ülő maknae-ra vezettem, majd ravaszul mosolyogva folytattam. - Csak az autóval volt egy kis probléma, de aztán beindult.

Love or Hate? ( BTS Jungkook ff)Where stories live. Discover now