self-knowledge / 4

57 8 1
                                    

Natt

Zrovna, když jsem se chystala přesunout se přes chodbu z kuchyně do obýváku, s plnou pusou brambůrků a s mýma vyteplenýma papučkama, jsem v chodbě spatřila naši pracovitou maknae, která nebyla sama. 

Společně s ní, mě pozdravil chlapec,, Zdravím'' upřímně se usmál a poškrábal se na zátylku. 

Podivuhodně se to nepodobalo tomu slizáku Fakerovi a k Peanutovi to mělo daleko.. 

Chvilku mi trvalo, než mi došlo, kdo přede mnou vlastně stojí. S otevřenou pusou, z které mi vypadlo pár brambůrků zpátky do misky, jsem naprosto nechápavě a pohotově bez mluvení drapla Chae za paži a táhnula jsem jí za roh do obýváku. 

,,Po-po-počkej sakra Naaatt'' nechápavě zaječela, když jsem jí odtahovala. 

,, Děláš si ze mě srandu, právě v našem domě, na naší chodbě, na podlaze na které stojím i já ....je Lee Jihoon a... a pozdravil mě?! Vážně.. Woo-oozi?!''  s třesoucími se pěstičkami před tvářemi jsem radostně šeptala a svítili mi oči jako kdybych vyhrála milion.

Chae se mile a zároveň rošťácky usmála, naklonila hlavu na stranu, hrábla si rukou do vlasů a zahleděla se na pár vteřin do země.  Olízla si ret a vyšpitla ,, před půl hodinou, jsem měla jeho jazyk v puse''.  Naprosto klidně na mě zamrkala s pohledem ''ruce pryč píčo, ten bude mrdat mě''

V tenhle moment jsem myslela, že jí tu misku s brambůrkama vysypu na hlavu. 

,, Trojku? '' Sarkasticky jsem vyjekla dostatečně nahlas, aby mě slyšel i on... a na hlavě mi přistál pohlavek.

,,Auu'' mnula jsem si místo kde mě ta svině bouchla a protočila jsem oči.

Chae odkráčela zpátky na chodbu a já jsem jí byla v patách. ,,Ahoj'' konečně jsem Wooziho pozdravila bez brambůrek v puse.

,,Ano, málem bych zapomněla, Woozi tohle je moje starší sestra Natt'' řekla jako kdyby jí moje osobnost  totálně nudila a unaveně na mě ukázala. ,, Natt, tohle je můj přítel, myslím že jméno nepotřebuješ'' vyhrkla s úplně jiným tonem hlasu a jemně si na pár sekund s Woozim propletla prsty. Woozi se tak nějak vnitřně usmál a vydal hluboký uspokojený výdech.

Můj mozek ještě chvilku zpracovával momentální situaci než ze mě vypadlo,, Nechám vám chvilku soukromí, za dvě hodiny je tu Jimin, doufám že se přidáte''

Chae

Kývnula jsem na otázku na kterou se ptala Natt bez toho aniž bych jí řekla, že Woozi není jediný koho jsem pozvala. Chtěla jsem jí trochu potrápit a počkat si na tu vtipnou reakci až to zjistí. 

Zavedla jsem Wooziho do obýváku, protože v našem pokoji byla tancující Ji. Popravdě, bylo to poprvé co mě mrzelo, že nemám svůj vlastní pokoj. V tenhle moment byla pro mě představa, prázdný pokoj...postel... jen Woozi a já to nejlepší. 

Shiro

Za tu dobu co jsme s Jiminem jako retardi blbnuli v herně u automatů na plyšáky, jsme naši konverzaci posunuli  od jablkového štrůdlu a palačinkám až ke vkusu na porno.  

  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AminoFamily Stories full Of LoveWhere stories live. Discover now