Představení postav

135 9 0
                                    


Kim Jimin

Přezdívka: Jiminie, Daddy

Věk: 20 let

Datum narození: 27.12

Vlastnosti: talentovaný, kreativní, uzavřený, perverzní, upřímný, sladký, pesimista

Schopnosti: Jimin je nejstarší ze sourozenců a rovněž jediný kluk. Kreslí vlastním osobitým stylem. Většinou se u svých obrázků vzteká a mnohdy skončí ve vzteku v koši, který Shiro vždycky na konci měsíce vybírá a obrázky znovu rovná. Celkově je kreativně založený, je zdatný v editování a stříhání videí. Přivydělává si jako editor některých kpop videoklipů. Hraje hry a občas si rád zacvičí. Je často dost uzavřený, nedává své city najevo, ale svoje sestry miluje.

Poslouchá Kpop a je skvělý tanečník.

Zajímavost: Jibooty

Zajímavost: Jibooty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kim ChaeYoung

Přezdívka: Verlyba, Maják, Chae

Věk: 17

Datum narození: 2. Května - mladší dvojče

Vlastnosti: Drzá, líná, inteligentní, samotářská, rebel

Schopnosti: Zpěv,rap, trochu tanec a kreslení. Většinou, když vaří všechno okolo hoří. Nemá úctu ke starším. V moment, kdy jí někdo ignoruje dělá bordel nebo zaleze do kouta a poslouchá písničky. Dokáže si ze všeho udělat srandu a neudrží smích. Například, když šla okolo pohřbu smála se na celý kolo písničce co tam hrála a ty nenávistný pohledy ji rozesmály ještě víc. Gaming girl - na počítači by nejradši strávila celý svůj život, nejraději hraje lolko a wowko. Nevadí jí lhaní, ale neumí lhát jelikož se vždy začne smát. Je hodně vysoká, občas nazývaná maják.

Zajímavost: Často se hádá s bratrem, jejich hádky jsou mnohdy pobavení pro celou rodinu

Zajímavost:  Často se hádá s bratrem, jejich hádky jsou mnohdy pobavení pro celou rodinu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AminoFamily Stories full Of LoveWhere stories live. Discover now