Průzkum

192 10 7
                                    

                      Šli jsme za tím záhadným cinkáním, zvuk byl stále hlasitější a hlasitější. Došli jsme k balíku sena, kde byl zvuk slyšet nejvíce. Odhrabaly jsme seno a pod senem se skrývala zářivá bedna, která vypadala jako zdob pirátů, byla dřevěná, se železnými okraji. Přiblížila jsem se blíž že jí otevřu. Všichni na mě upřeně zírali. Pomaličku jsem si klekla a otevřela bednu. Byla v ní malá zelená pistolka. Opatrně jsem ji vytáhla a podala ji Pepovi. Pepa se na ní chvíli koukal a pak si jí vzal. "Ještě jsou tu náboje" řekla jsem a podala je Pepovi. "A co je tohle?" Byly tam jaké si tři modré nápoje, ale nebyli v normální láhvích. Byli v skleněných malých lahvičkách. Otočila jsem se na Radka. "Nevím" odpověděl a já se zahleděla na Julču, ale ona jen pokrčila ramena na důkaz ,že neví. Otevřela jsem lahvičku a chtěla jsem se napít, ale v tom Radek zařval "nedělej to!". " Proč?" optala jsem se ho. "Nevíme co to je. Může tě to klidně i zabít!" "A co, je na tom?" Stejně tady umřeme."Nevidím důvod proč to nezkusit." řekla jsem a upřeně se podívala na Radka. "Souhlasím" zvolal Pepa. "Tak dobře" řekl Radek. A já jsem to vypila až do dna. "Chutná to po borůvkách" řekla jsem. Najednou se mi ,ale začal tvořit modrý pruh na vestě a v něm bylo napsáno 25%. "Čeho" optal se Pepa. "Nevím" odpověděla jsem. "Tak se podívej na condex (kondex)." řekla Juča a usmála se na Pepu, který jí úsměv oplatil. 

                       Pepa tedy klik na ozubené kolečko na jeho condexu (kondexu) a na malé obrazovce se objevil návod. Byl to takoví miny tablet který byl ohnutý, aby seděl podél ruky. Pepa zadal do návodu "nápoje"  a vyběhlo mu:  Jsou to malé štíty. které přidávají po 25% , ale můžete vypít pouze dva. Ten další vám nepůjde i kdyby jste se snažili sebe víc..................

                        Když nám to Pepa dočetl. Podala jsem jeden Julči a druhý Ráďovi. Než ho vypili, tak jsem se ještě koukla do bedny jestli v ní něco nezůstalo a ano. Byla tam ještě taková malá disco koule ,ale byla do stylu granátu, vypadala jako granát ale leskla se jako disco. Ukázala jsem jí Pepovi a on jí opět vyhledal na svém condexu (kondexu).

:Dance Bomba - Taneční Bomba:

 - Je velice zákeřná, když ji hodíš k protivníkovy. začne tancovat a nemůže přestat............

                          Poté co nám Pepa popsal, co to je, jsem ji podala Julči a ona si ji strčila do batohu. 

                          Radek uviděl na zemi modrou věc a rozběhl se za ní, byla to zbraň M16. Strčil si jí do poutka na pravém boku a přišel za námi. "Kam jsi šel?" zeptala se zvědavě Julča. " Viděl jsem zbraň, ležela na zemi , tak jsem pro ní doběh". " Aha, nepůjdeme na horu?" řekla Julča. Já jsem odpověděla "dobrá, vy to prozkoumejte na hoře a mi s Pepou zase dole". Radek chytil Julču za ruku a vedl ji po prudkých dřevěných schodech na horu. Mezitím co jsme s Pepou prohlíželi spodek. Po pár minutách jsme se sešli u té bedny co jsme našli na začátku. " Co jste našli?" zeptal se Radek ."My jsme našli brokovnici a nějaké náboje do ní a bandáže.""A vy?" zeptala jsem se. Radek se rozmluvil."My jsme byli o něco úspěšnější. Máme brokovnici a medkit, k tomu ještě tady ten modrý nápoj". " Na vezmi si ho." řekl Radek a podal ho Pepovi. "Dík" poděkoval Pepa , ale byl trochu jiný , byl v takové kulaté nádobě a trochu větší. Když ho Pepa dopil přičetlo se mu 50% štítu. 


---------

>Jak se líbí ?

>A jak se líbí nový obal na knihu? Tam ten se mi nelíbil přišlo mi že je trochu jak z hororu. 

>Jenom bych ještě chtěla poděkovat za vaši podporu.






Hra o životWhere stories live. Discover now