III «Un plan diabolic»

2.7K 134 2
                                    

Capitolul 3

Un plan diabolic

Blake Richardson

O durere puternica in piept ma cuprinse dar stiam ce o provoca.

Vina. Un sentiment de care eu nu am avut parte in toata eterna mea viața. Nu este îngrijorare sau preocupare. Este vină, ceva ce nu ar trebui sa fie in mintea si in sufletul meu înghețat.

Pentru ca nu mai suportam durerile prin care treceam, m-am ridicat de pe canapea si am plecat spre locul unde am lăsat un inger neajutorat.

M-am indreptat spre padurea unde nici lumina nu poate strabate. Imi va fi greu sa o gasesc. In orele astea cu siguranta s-a plimbat cautand o scapare, ceea ce nu a gasit.

-- Sarah! -- strig uitandu-ma in jur.

-- Sarah! -- repet cautand un semn de la ea.

-- Acum puteam sta in pat, linistit, bucurandu-ma de viata. Nu sa imi pierd timpul cautand ceva ce nu o sa gasesc cu siguranta. - spun calcand zgomotos pe frunzele uscate.

Ore si ore au trecut iar eu am strabatut aproape tot terenul acestei paduri iar Sarah nu a fost de gasit. Ore pierdute in care strigam numele ingerului incercand sa gasesc un semn.

Din nou durerea in piept ma facuse sa cad jos.

- De ce?!

Nu era in padure. Era clar ca a scapat. Dar cum?

Am ieșit din pădure cu usurinta si am intrat in casa. M-am asezat pe patul urias din camera mea încercând sa dorm dar din nou durerea puternica in piept aparuse.

Au trecut ore iar eu nu adormisem. Nu faceam altceva decat sa ma uit pe geam sau in tavan. Sunt obosit si vreau sa dorm. Atat imi doresc.

M-am ridicat din pat decis. Daca nu merg la apartamentul Sarei nu voi putea dormi. Ma bucur ca nu se va intampla din cauza constiintei mele care este curata. Blestemata sa fie ziua in care sentimentul asta ciudat si-a gasit loc in corpul meu.

Ma gandesc la reactia Sarei cand o sa auda bataile mele puternice in usa ei. Evident, daca a ajuns acasa.

-- Haide, Collins. Vreau sa dorm. -- spun inainte sa bat din nou in usa.

Atunci in fața mea a aparut un mic inger, imbracat intr-o pijama stupida plina de galben, cu ochii sclipitori dar somnorosi si cu parul in toate partile facand sa para ca fiecare fir vrea sa ajunga in fiecare colt al casei.

Cand m-a vazut, am observat cum in ochii ei se aseza furia. In momentul ala voiam sa râd dar am facut un singur lucru.

-- Ma bucur excelent de mult ca esti bine. Ma duc sa dorm pentru ca din cauza ta nu am reușit. Sa ai o seara buna. -- spun si plec lasand-o confuza de vizita mea.

Voiam sa stau si sa rad de fața ei din acel moment doar ca singura mea dorinta era sa dorm, ceea ce am si facut.

In aceeasi dupa-amiaza voi avea mult de lucru. Trebuie sa ii arat unui inger adevarata viata.

(...)

-- De ce m-ai adus aici?-- ma intreaba speriata Sarah.

Eu m-am uitat la ea zambind. Ma simt atat de bine sa stiu ca ii este frica de mine.

-- Am venit sa iti arat jocul vietii. -- spun zambind.

O Iubire DemonicaWhere stories live. Discover now