1 - daylife

737 18 2
                                    

1 - daylife

Ik hoor de wekker. Nee! school! ik loop als een zombie naar de badkamer. Ik was mijn gezicht en loop weer terug naar mijn kamer. Ik kijk naar het setje wat ik heb uitgezocht gisteravond. Helemaal geen zin in die kleren. Ik pak een jeans en kijk naar de shirts. Na een poosje ben ik eruit. Ik ga zitten voor mijn make-up tafeltje.

Ik smeer wat foundation op een puistje en mijn wallen. Vervolgens pak ik mijn eyeliner en trek een mislukte streep. Mijn mascara vlekt enorm. Sh*t! Al kwart voor 8!

Ik pak mijn fiets en haast naar school.

Al hijgend kom ik de klas binnen. Wat zie jij er moe uit? zegt de wiskunde leraar - zo hard zodat iedereen het kan horen - . Iedereen staard dan naar je. Heel ongemakkelijk. "Laten we beginnen" schreeuwt de juf door de klas. We gaan proefwerken nabespreken. Als ik mijn blaadje terug krijf kan ik het niet geloven. een 7!! WOEHOE. Deze dag is weer helemaal goed.

in de pauze zit ik als gewoonlijk in de aula. Kletsen met mn vriendinnen en eten.

Ik concludeer dat de plek waar ik gewoonlijk zot bezet is en zie mn vriendinnen ergens anders zitten. We kletsen over school en jongens en bespreken de laatste roddels. Maar ik let niet op want ik zoe een hele knappe jongen zityen tussen de mensenmassa.

Ik ben onder de indruk. Hij zit een beetje met zijn vrienden te kletsen en eet een boterham met kaas. Hij heeft een skater stijl qua kleren.
Ik word wakker geschut door Emma's stem. "doen. durfen of de waarheid. Loes?" . we doen blijkbaar ddodw. doe maar doen dan. Durf jij die jongen zijn nummer te vragen? Of course! 2 vliegen in 1 klap! Ik andwoord heel zelverzekerd "ja".
Ik loop naar de hunk toe en zeg "ik moet voor doen durfen of de waarheid je nummer vragen. Wil je het me geven als bewijs?. Tuurlijk andwoord hij aardig. Hij zegt zijn nummer op en ik typ zn naam in. "wat is je naam, trouwens?" "Mike" andwoord hij. Bedankt, ik loop weg. wat een cutie!

Mike
online

< hoi

hoi >

<hgh

gmj >

<og

mz >

<wdj

wat moet ik antwoorden. Wat zou hij leuk vinden? Als ik eerlijk zou zijn had ik moeten andwoorden 'denken aan jou'.

niet zo veel ☺>

wdj>

< eigenlijk ook niks

haha oké >

< anders doen durfen of de waarheid doen?

oké. begin jij maar >

Mike
laatstgelezen: 5 secondengeleden

Poep. het was net zo leuk

Days Like ThisWhere stories live. Discover now