~30~

42 5 0
                                    

Πριβιουσλι
-προετοιμασία και επισκέψεις

Τουντεεεειιι:

Ανοιξα την πορτα και ειδα την τελειότητα πρωσοποιημενη..
Ήταν Θ Ε Ο Υ Λ Η Σ! Ενταξει σηκώνω τα χέρια ψηλα στην επιστήμη! Να σε χαίρετε η μανούλα σου παλικάρι μου! Φτου φτου φτου!!

Μην φτύνεις μωρη!

Άντε Σκασε εσυ φωνουλα πανε πίσω σπιτι σου.

Στο κεφαλι σου είμαι μωρη αχρηστη τι μου λες!

Τζοστ γκοου αγουει για λιτλ μπιτς!

Κώστας: Εε Καθι?

Καθι: Ε ποιος, τι, που?

Κώστας: Λεω πως είσαι?

Κοιτα πως είμαι αν εξαιρέσεις ότι στο μυαλό μου έρχεται η μοδερ οφ Αλ Rihanna με το Wild Thoughts κατά τα αλλά την παλεύω.

Καθι: Εεεε μια χαρα είμαι??! Ε ναι μια χαρα! Εσεις? Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο οκουαρντ Μπραβο εαυτέ μου παλι τα σκατωσες *το πλήθος χειροκροταει*

Κώστας: Και εμεις. Ε να περάσουμε?

Καθι: Ε ναι ναι φυσικά, συγνώμη περάστε! Ειπα και εκανα στην άκρη για να μπουν. Αχ παιδιαααα να το χαίρετε η μανουλα του το πα με? Ας το ξαναπούμε! Έχει βάλει ένα μαυρο παντελονι μια άσπρη μπλουζα και Βανς! Πλιζ στεντ Μπαι γουι χαβ τεχνικαλ προμπλεμς!

Νινα: Γεια παιδια! Τι κανετε?

Χρήστος: Μια χαρα! Ευχαριστούμε που μας καλέσατε κιολας!

Νινα: Ναι καλε εννοείται μην το συζητάς! Ειπε και χαμογέλασε

Καθι: Λοιπόν θέλετε να δούμε ταινια?

Κώστας: Ναι αμε!

Χρήστος: Νο προμπλεμ!

Καθι: Θριλερ? Ειπα και η Νινα γουρλωσε τα ματια της! Χεχε η ώρα της εκδίκησης κουκλα *devil face* τα σιχαίνεται τα θριλερ! Καλα να παθει!
Ανοιξα τον υπολογιστή βρηκα την ταινια και πάτησα Play (αφου πρωτα έκλεισα όλες τις ανώμαλες διαφημίσεις που μου έχουν καταστρέψει την παιδική αθωότητα )

Ο Χρήστος καθόταν στην μια γωνία του καναπέ και ο Κώστας στην άλλη, η Νινα καθόταν στην πολυθρόνα όποτε Φακ λαιφ Αι χαντ του σιτ νεξτ του δε πριτι μπόι! Χα! Φακ! Είναι και θριλερ δλδ χεσε μεσα! Πριν κάτσω αφου ακομα έπαιζαν οι τίτλοι πηγα στην κουζίνα και πήρα τα δυο μεγάλα μπολ με ποπ κορν. Το ένα το άφησα στην γωνία του τραπεζιού και το αλλο το πήρα στην αγκαλιά μου. Ο Κώστας έτρωγε από το δικό μου μπολ και ο Χρήστος από της Νίνας επειδή ήταν δίπλα δίπλα σχεδόν!

Live To Love YouDonde viven las historias. Descúbrelo ahora