10. Στο καλο και να μας γράφεις.

1.1K 112 29
                                    

«Να σας συστήσω αυτόν που θα αναλάβει την θέση μου από εδώ και πέρα» ακούω τον κύριο Χάρολντς να λέει, μα το βλέμμα μου είναι επικεντρωμένο άλλου -συγκεκριμένα στον τύπο ο οποίος πλέον έχει αρχίσει με βήματα που αποπνέουν αυτοπεποίθηση να μας πλησιάζει.

«Απο εδώ ο Τζάρεντ Φόργουντς» λέει την στιγμή που μπορούμε πλέον όλοι μας να δούμε καθαρά τον άνδρα που στέκεται μπροστά μας.

«Αμάντα;» ακούω την Σερένα να ψιθυρίζει από δίπλα μου, αρκετά σιγά έτσι ώστε να την ακούμε μόνο εμείς -ευτυχώς. «Μήπως πέθανα και τώρα βρίσκομαι στον παράδεισο; Γιατί νομίζω πώς βλέπω μπροστά μου τον Θεό» συνεχίζει, κάνοντας με να χαμογελάσω παρά το σοκ στο οποίο βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.

Αυτή ακριβώς την ατάκα είχε πει και όταν είδε τον Τράβις για πρώτη φορά, τότε που είχε αρχίσει να δουλεύει εδώ. Αυτό το κορίτσι μου θυμίζει τόσο πολύ την αδελφή μου ώρες ώρες που καταντάει τρομακτικό.

Η αλήθεια είναι όμως, πως, αυτή τη φορά θα την δικαιολογήσω. Ο άνδρας που στέκεται μπροστά μας είναι όντως πολύ εμφανίσιμος, και μπορώ να πω με σιγουριά πως και εγώ για μια στιγμή είχα την ίδια απορία με την Αμάντα. Μέχρι που τσίμπησα τον εαυτό μου για να σιγουρευτώ πως βρίσκομαι ακόμα στον πλανήτη Γη.

Και ναι, όχι μόνο βρισκόμουν εδώ, αλλά ήμουν και στο ίδιο δωμάτιο με έναν πολύ όμορφο άντρα. Για δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα. Θεέ μου, αυτές τις μέρες έχω δει περισσότερους ωραίους άντρες από ότι έχω δει σε ολόκληρη μου την ζωή!

Ο πανύψηλος άντρας που στέκεται μπροστά μου, είναι σίγουρα κάποιος ο οποίος δεν θα περνάει απαρατήρητος όταν κυκλοφορεί στους δρόμους. Τα σκούρο καφέ μαλλιά του, που σχεδόν πλησιάζουν την απόχρωση του μαύρου, έρχονται σε αντίθεση με τα εντυπωσιακά μελί μάτια του, και ο συνδιασμός είναι απλά απίστευτος. Έχει αφήσει μούσια μερικών ημερών, που τον κάνουν κατά την γνώμη μου να δείχνει ακόμα πιο όμορφο.

Όχι ότι τον έχω δει ξυρισμένο, αλλά ελπίζω να μείνω σε αυτή την δουλειά αρκετά για να αντικρίσω και αυτό το θέαμα.

«Δεσποινίς Σαντ;» η φωνή του κυρίου Χάρολντς με κάνει να γυρίσω το κεφάλι μου προς το μέρος του τρομαγμένη από την απότομη χροιά του. «Μπορείτε να μου πείτε γιατί γελάτε; Δεν νομίζω πως είπα κάτι αστείο», συνεχίζει με αυτόν τον αυταρχικό τόνο που μπορεί εύκολα να σε κάνει να ανατριχιάσεις. Και όχι με την καλή έννοια.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Feb 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Trapped By Your LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα