Πρόλογος.

1.1K 136 23
                                    

Παγιδεύτηκα από την αγάπη του και τώρα, μετά από όλα όσα όσα ζήσαμε οι δυο μας, δεν είμαι σίγουρη αν είμαι αρκετά δυνατή για να ελευθερωθώ.

Πριν τον γνωρίσω δεν περίμενα ποτέ ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο εκθαμβωτικός.

Όταν τα μάτια μου έπεσαν πάνω του, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άντρας με την δική του ομορφιά είναι ελεύθερος και μάλιστα βγαίνει και τέτοιου είδους ραντεβού.

Το ήξερα από τόσα βιβλία που είχα διαβάσει, από τέτοιους άντρες πρέπει να μένουμε μακριά. Αλλά εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο. Υπέκυψα στην γοητεία του και δεν το μετανιώνω.

Ήταν το καλύτερο μου λάθος.

Ήξερα από την πρώτη μας κιόλας γνωριμία πως αυτός ο άντρας θα είναι η καταστροφή μου, ήξερα πως θα τον ερωτευόμουν παράφορα εάν συνέχιζα να βρίσκομαι κοντά του. Δεν έκανα κάτι όμως για να το αποτρέψω αυτό, παρόλο που δεν ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν ήθελα να εξαρτώμαι από κάποιον άντρα, δεν ήθελα να νιώθω αυτό το απαίσιο συναίσθημα για το οποίο έχω ακούσει τόσα πολλά, λες και όλα τελειώνουν την στιγμή που δεν είσαι πια μαζί με τον έρωτα σου.

Δεν έκανα τίποτα όμως, απλά τον άφησα να με παρασύρει στα δίχτυα του χωρίς αναστολές, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έτσι απλά.

Και παρ'ολο τον πόνο, δεν μπορώ να αρνηθώ το γεγονός πως, πλέον, όλες μου οι ευτυχισμένες στιγμές τον περιλαμβάνουν.

Ένιωθα ευτυχισμένη κοντά του, λες και είχα βρει το άλλο μου μισό, και παρόλο που πληγώθηκα, δεν άλλαζα με τίποτα στον κοσμο αυτά που ζήσαμε οι δυο μας.

Γιατί με ένα του «Σαγαπώ» ένιωθα ολοκληρωμένη.


Trapped By Your LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα