2. Το κλειδί.

984 130 99
                                    

«Είναι πολύ εφαρμοστό!» παραπονιέμαι με δυνατή φωνή έτσι ώστε να με ακούσει η Κιμ που είναι έξω από το μπάνιο.

Είναι πολύ όμορφο, δεν λέω, και σίγουρα τονίζει όλα τα σωστά σημεία. Οι ανοιχτοί ώμοι προσφέρουν μια άλλη νότα στο όλο σύνολο αλλά... Είναι πολύ στενό.

Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να προκαλέσω αυτόν τον Κρις. Όλοι ξέρουμε τι ευελπιστούν όλοι αυτοί οι άντρες που πηγαίνουν σε τυφλά ραντεβού.

Εγώ, δυστυχώς για αυτόν, δεν έχω καμία πρόθεση να βρεθώ στο κρεβάτι του -ή ακόμα χειρότερα στο κρεβάτι κανενός ξενοδοχείου- στο τέλος της βραδιάς.

Καμία όμως. Και κούκλος να είναι, που αμφιβάλλω, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο.

«Έλα τώρα δεσποινίς σεμνοτύφη! Βγες έξω να σε δω» αναφωνεί η Κιμ.

Χωρίς να περιμένει καν κάποια απάντηση από μέρους μου ανοίγει την πόρτα διάπλατα και την επόμενη στιγμή βρίσκομαι αντιμέτωπη με το επικριτικό βλέμμα της.

Βλέπω τα μάτια της να με κοιτάζουν εξονυχιστικά από πάνω μέχρι κάτω και στραβοκαταπίνω, περιμένοντας τα σκληρά λόγια που θα βγουν από τα χείλη της από λεπτό σε λεπτό.

«Είναι….» αρχίζει μα δεν τελειώνει την πρόταση της. Απλά κάθεται και με κοιτάζει σκεπτική.

Τόσο χάλια;

«ΤΕΛΕΙΟ!» φωνάζει ενθουσιασμένη κάνοντας με να αναπηδήσω ξαφνιασμένη.

«Για τον Θεό, αδελφούλα, τι καμπύλες είναι αυτές γαμωτο;!» λέει και χαχανίζω, παρόλο που δεν συμφωνώ.

Και τι δεν θα έδινα να είχα αυτά τα πρασινο-καφέ εκφραστικά μάτια και τα κάστανα μαλλιά. Και να ήταν μόνο αυτά δηλαδή...

Το δικό μου σώμα μπροστά σε αυτό της αδελφής μου δεν πιάνει μια! Μπορεί να στάθηκα πιο τυχερή στο θέμα “καμπύλες” αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα κατά πολύ να είχα το δικό της πλούσιο στήθος αντίθετα.

«Να σου πω, τώρα που το σκέφτομαι, πως ακριβώς θα καταλάβει πως είμαι εγώ αυτός ο Κρις; Αφού δεν μοιάζουμε καθόλου!» λέω σκεπτικά.

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Και από ότι φαίνεται ούτε της Κιμ.

«Αυτό δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί. Ίιισως του είχα πει ένα τόσο δα μικρό ψεματάκι, ότι είμαι ξανθιά γαλανομάτα. Δηλαδή σαν εσένα» λέει διστακτικά και γουρλώνω τα μάτια μου.

Trapped By Your LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα