7. Ηχητικά εφέ.

861 108 65
                                    

Τα λέμε, Κέισι.

Τα λέμε. Κέισι.

Τα λέμε.

Κέισι.

Αυτή η φράση στριφογυρίζει ξανά και ξανά στο μυαλό μου καθώς μπαίνω μέσα στο διαμέρισμα και κλείνω την πόρτα πίσω μου.

Το πιο πιθανόν είναι ότι παρεξήγησα τα λεγόμενα του όπως αυτός πριν τα δικά μου, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το εννοούσε έτσι ακριβώς όπως ακούστηκε, έτσι;

Μόνο στην σκέψη ότι πρόκειται να τον ξαναδώ, έστω και από μακριά, με ενθουσιάζει. Βασικά... δεν με ενθουσιάζει απλώς, με τρελαίνει. Εάν ανταλλάσσαμε και μια δυο κουβέντες ειδικά, θα ήταν τέλεια.

Αυτός ο ξαφνικός ενθουσιασμός πραγματικά έχει αρχίσει να με τρομάζει λίγο, όμως. Από πότε κάνω εγώ έτσι για έναν άντρα; Και το κυριότερο, τι σκατά μου μου συνέβη και σκέφτομαι σαν καμία χαζό-γκόμενα που πλάθει φανταστικές καταστάσεις με το μυαλό της, γαμώτο;!

Τρεις λέξεις είπε ο άνθρωπος και εγώ αμέσως, μην χάσω, να το παρερμηνεύσω!

Κάνω λες και δεν έχω δει ξανά ωραίο άντρα στη ζωή μου! Που βασικά κατά μία έννοια ισχύει.

Όντως δεν έχω δει τόσο ωραίο άντρα ποτέ μου.

Με έναν αναστεναγμό απελπισίας, αναγκάζω τον εαυτό μου να σταματήσει να φαντάζεται πράγματα που δεν πρόκειται να συμβούν και ύστερα σηκώνω το κεφάλι μου, ψάχνοντας με την ματιά μου την Κιμ.

Όταν το βλέμμα μου προσγειώνεται πάνω της, την βλέπω καθισμένη στον καναπέ, να προσποιείται την απορροφημένη σε κάτι που διαβάζει ενώ λίγο παραδίπλα κάθεται ένας μουτρωμένος Ιαν.

Κοιτάζω έντονα προς το μέρος της, σε μια προσπάθεια να καταλάβω εάν αυτό που αντικρίζω είναι αποτέλεσμα του ότι δεν έχω επισκεφτεί τον οφθαλμίατρο τώρα τελευταία, ή όχι.

Τα ματάκια μου βλέπουν καθαρότατα οπότε μάλλον η δεύτερη απάντηση υπερισχύει.

Τι μάλλον, σίγουρα! Λες και δεν ξέρω τι μυαλά κουβαλάει η Κιμ!

«Γεια...;» λέω παραξενεμένη, αλλά για κάποιο λόγο ακούγεται περισσότερο σαν ερώτηση.

Σηκώνει δήθεν ξαφνιασμένη τα μάτια της από το περιοδικό και το βλέμμα της πέφτει πάνω μου.

«Ήρθες κιόλας;! Ήμουν τόσο απορροφημένη που ούτε που σε άκουσα να μπαίνεις!» αναφωνεί χαμογελαστή και σηκώνει ελαφρώς το περιοδικό έτσι ώστε δω με τι ασχολιόταν.

Trapped By Your LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα