4.Η αληθεια

48 2 1
                                    

Σεθ POV

Σταμάτησα και παρατήρησα τη φωτογραφία,ήταν αυτή η κοπέλα που είδα προηγουμένος,είχε ένα πλατύ χαμόγελο και τα μάτια της έλαμπαν!

"Πολύ όμορφη δεν είναι;" ακούστηκε ο Ζακ από πίσω μου...
"Ναι,την ξέρεις;" "Είμασταν κολλητοί,αυτή τραβήχτηκε ένα μήνα πριν το ατύχημα!"
"Ποιό ατύχημα;"
"Εκείνη και ο γκόμενος της ο Ντέιβ...Πέρυσι τον Φεβρουάριο είχαν πιεί και αυτός οδηγούσε...Έπαισαν από μία γέφυρα...Εκείνη σκοτώθηκε." Αποκλείετε,εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να μιλήσω,ένιωθα ότι θα έμενα εκεί για πάντα.

Άν ήταν νεκρή ποιά είδα εγώ πριν λίγο; "Όλοι την αγαπούσαν,αυτή φυσικά ήταν πάντα πολύ μετριόφρων για να το παραδεχτεί.Ήταν η αρχηγός στις μαζορέτες και φυσικά τα είχε με τον γόη του σχολείου,τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας και το όνειρο κάθε κοπέλας...Την αγαπούσα!"
"Και τι έγεινε αυτός;" ψέλισα...
"Έλα, πάμε να στον γνωρίσω...

Ζακ POV

Είχε περάσει πολύς καιρός,σχεδόν είχα ξεχάσει τον ήχο της φωνής της.Τα τελευταία λόγια που μου είχε πει εκείνη την ημέρα ήταν "Μπράβο ρε Ζακ,μας έκανες να γελάσουμε πάλι."Και η πλάκα είναι ότι δεν θυμάμαι καν γιατί την έκανα να γελάσει,εκείνη πάντα γελούσε.

Όταν ήταν με κόσμο έβαζε αυτή τη μάσκα που την έκανε να μοιάζει τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο!Εγώ την ήξερα πραγματικά...

"Να,εκεί είναι!" Είχα πάει τον καινούριο να γνωρίσει τον Ντέιβ,τον τότε καλύτερο μου φίλο...
Καθόταν πάλι σε εκείνο το δέντρο που εκείνος και η Βι είχαν ορκιστεί την αιώνια αγάπη!

"Φίλε..."Νόμιζα σου είπα μην ξαναέρθεις" "Ήρθα να σου γνωρίσω τον Σεθ..." Τότε σιγά σιγά η αναπηρική καρέκλα γύρησε,το πρόσωπο του ήταν ακόμα όμορφο μα ρουφηγμένο.
Ήταν θαύμα που επιβίωσε αν και μπορεί να ήταν καλύτερο να είχε παιθάνει.

"Γοητευμένος..." ο Σεθ δεν μίλησε...Είχε δει πολλά για μία μέρα!"Μας έλειψες φίλε,σε χρειαζόμαστε ξέρεις..." μου έσκασε ένα ειρωνικό γελάκι...
"Εγώ νομίζω ότι είστε μια χαρά!"
"Ξέρεις κάνω πάρτυ στο Dream City το Σάββατο!" Ο Σεθ ξερόβηξε,"Χάσου απο μπροστά μου..."Είπε ψυχρά ο Ντέιβ!
"Σκέφτηκα ότι ίσως ξεχαστείς λίγο..."
"Κακώς σκέφτηκες!Τώρα φύγε...Άφησε με μόνο!"
Ο παλιός Ντέιβ είχε χαθεί.

Can You See Me?Where stories live. Discover now