Leven na de 'jeugdzorg'

10 0 0
                                    

Na de zelfstandigheidstraining vond ik mijn eigen appartementje. Ik dacht dat het vanaf dat moment goed zou gaan, maar niets is minder waar. Ik kreeg het nieuws dat mijn vader en stiefmoeder gingen scheiden. Dat was voor mij een positief puntje, maar het heeft een hoop problemen gegeven. Om ruzies te voorkomen zou mijn stiefmoeder tijdelijk in mijn appartement gaan wonen en ik weer bij mijn vader. Dit 'tijdelijk' is ondertussen al meer dan een jaar en het kan nog wel een tijdje gaan duren.

Ook op school gaat het niet zoals ik zou willen. In het begin vond ik het allemaal nog leuk en gezellig, maar ik merkte dat mijn klas verdeeld was in groepjes. Ik kon alleen niet zeggen dat ik bij een van die groepjes hoorde. Ik werd vaak genegeerd en of het bewust was of niet, ik werd ook vaak afgesnauwd. Ik merkte dat ik ook niet goed kon opletten en dat ik me snel irriteerde aan de kleinste dingen.

Op dit moment weet ik niet zo goed meer wat ik met mijn leven aan moet. Ik weet niet wat ik wil gaan doen en ik weet niet waar ik heen wil. Ik zit in de put en ik weet niet precies hoe ik eruit ga komen.

I'm (not) in control (of my life)Where stories live. Discover now