Hoofdstuk 19

2.9K 74 52
                                    


Louis P.O.V.

Ik kwam Harrry een paar dagen geleden tegen bij het sanitair gebouw. De douche bij ons huisje was bezet dus ik moest wel. Toen ik mijn tanden aan het poetsen was kwam Harry naast me staan. Eerst negeerde ik hem. Ik wil hem vergeven maar ik kan niet. Maar goed, hij vroeg dus of ik kwam kijken bij het openpodium. Hij zei dat het heel veel voor hem zou betekenen als ik zou komen. Ik heb gezegt dat ik erover na ga denken. Ik zag dat in zijn ogen dat hij het echt heel graag wou. Maar ik denk dat ik wel ga. Misschien is het nog best leuk. Phoebe en Daisy wouden ook mee. Daar ben ik best blij mee. Anders zou ik daar heel awkward in mijn eentje zitten. Het is morgen al. Ik weet eigenlijk niet wat Harry gaat doen. Ik hoop dat hij gaat zingen. Want zijn stem is zo mooi. Ik luister er heel graag naar. Het is zo'n diepe zware stem. Maar hij kan ook heel hoog. 


Ik word wakker van twee meisjes die op mijn bed zitten. 
"Louis Louis! Wakker worden!" gilt Phoebe in mijn oor. 
"We willen zwemmen!" Gilt Daisy. Ze trekt de dekens van me af. 
"Iew Louis wat is dat?" Zegt Phoebe. Ik kijk naar de plek waar ze naar wijst. Ohja oeps, dat was ik vergeten op te ruimen. Ik kon gister avond niet stoppen met denken aan Harry en aan alle sexuele momenten die we hebben gehad en die er misschien ooit nog gaan komen. 
"D-dat is ehm eh Yoghurt. Denk ik." 
"Oeh mag ik proeven!" Vraagt Daisy terwijl ze er met haar vinger heen gaat. 
"NEE!!" Schreeuw ik en ik pak haar op en zet haar aan de andere kant van het bed. 
"Nou sorry hoor. Ik wou alleen maar proeven." Ze pakt Phoebe bij haar hand en trekt haar mee. "Kom we gaan naar mama." 
Ik kreun en laat mijn hoofd in mijn kussen vallen. Vanavond is het openpodium. Zou ik mooie kleren aandoen. Of gewoon iets simpels? Ik wil natuurlijk wel indruk maken op Harry. 

"Hey liefje." Zegt mijn moeder als ze binnen komt lopen. Ik ga rechtop zitten. 
"Ik hoorde dat je yoghurt had geknoeit in je bed." Ik word rood en kijk de andere kant op. 
"Of is het geen yoghurt." Vraagt ze. Ik kan gewoon horen in haar stem dat ze een glimlach op haar gezicht heeft. Daardoor durf ik haar weer aan te kijken. 
"Vind je het niet erg?" Vraag ik. 
"Tuurlijk niet Boo. Als het fijn voelt dat moet je het toch gewoon doen." Ik knik. Dit is zo awkward. 
"En als je kunt klaarkomen door alleen maar aan hem te denken dan denk ik toch dat je gewoon weer met hem moet gaan praten."
 "Heb ik ook gedaan." 
"Wanneer dan?"
"Ik kwam hem een paar dagen geleden tegen in het sanitair gebouw. Hij vroeg of ik wou komen kijken bij het open podium. Hij zei dat het heel veel voor hem betekent als ik kom." 
"Nou dan moet je daar toch lekker heen gaan." 

"Ga ik ook."
"Het is vanavond hé?"
"Yep." 
"Nou, dan gaan Mark, je zusjes en ik wel ergens uit eten. Dan hem je 's avonds het huis voor jullie twee." Zegt ze met een knipoog. En ik weet precies wat ze ermee bedoeld.
"Maaaam!" Zeg ik en ik gooi een kussen naar haar toe. Ze staat op en loopt weg. 
"Condooms liggen in mijn koffer." 
"Jezus mam! Je gedraagt je als een puber." Ze lacht en loopt de deur uit. 

Avond

Het open pudium begint bijna. Het was al best druk toen ik aan kwam. Er was geen plek meer op een van de bankjes dus ik ben in een boom geklommen. Vanaf hier kan ik het echt super goed zien. 

"En dan nu Harry Styles met een zelfgeschreven liedje!" Zegt de man die alle mensen op het podium roept. Ik heb de neiging om heel hard te juichen. Maar ik houd me in. Ik zie Harry opkomen. Damn hij ziet er goed uit! 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kiss Me {L.S.}Where stories live. Discover now