Hoofdstuk 18

2.9K 80 11
                                    

Harry P.O.V.

"Omdat je niks meer voor me betekent."
Ouch, die deed pijn. Het was ook niet heel handig om te zeggen dat hij niet van het dak moest springen. Ik heb alles verknalt. Voor de tweede keer. Hij wil me nu sowieso niet meer. Ik ben gewoon geen goed vriendje.

Louis P.O.V.

Toen ik zei dat Harry niks voor me betekende meende ik niet helemaal. Ik ben nog steeds verliefd op hem, maar hij heeft me gewoon zo veel pijn gedaan. Op een schaal van 1 tot 10 hou ik nu van hem tot ongeveer 5. De ene helft van mijn lichaam zegt dat ik hem moet vergeven. Maar de andere helft zegt dat hij z'n best moet doen wilt hij mij nog terug krijgen. Ik weet alleen niet of hij dat in zich heeft.

Harry P.O.V.

Het is 2 weken geleden dat Louis en ik ruzie hadden. Hij is nog maar 1 week hier op de camping en ik hoop dat ik het nog goed kan maken. Ik heb de week na dat we ruzie hadden heel veel geprobeerd om met Louis te praten. Maar zijn ouders zeiden dat hij er nog niet klaar voor was. Ik hem toen maar met rust gelaten. Maar ik wil niet dat hij van deze camping vertrekt zonder mij een afscheidskus te geven. Ik pak een pen en een boekje van mijn bureau en loop naar beneden. "Mam ik ben buiten!" Roep ik. "Is goed lieverd."
Ik loop de deur uit. Op naar de tractor.

Ik vis de sleutels uit m'n zak en stap de tractor in. Ik steek de sleutel in het contact en draai hem om. Ik druk het gaspedaal in en de tractor begint met rijden. Op naar de hooizolder.

Ik haal de ladder uit de bosjes en zet hem tegen de schuur aan.
Als ik boven ben zoek ik een plekje tussen de hooibalen en leg mijn opschrijf boekje voor me neer. Ik staat voor me uit en bedenk wat de eerste regels van het liedje worden. Ik heb besloten om een liedje voor hem te gaan schrijven. Overmorgen is er een open podium en ik heb me ingeschreven. Ik hoop dat Louis ook komt. Maar ik moet hem voor de zekerheid nog even vragen. Ik pak mijn pen en begin met schrijven.

It's inevitable everything that's good comes to an end

It's impossible to know if after this we could still be friends, yeah

Ik kijk trots naar de twee zinnen die ik net hem geschreven. Het is een goed begin. Ik heb nog nooit zo snel een goed begon van een liedje gehad.

I know you're saying you don't want to hurt me
And maybe you should show a little mercy

The way you look I know you didn't come to apologize
~
Het is drie uur verder. Ik kijk vol trots naar mijn pagina's met songteksten er op. Ik hoop dat Louis het ook mooi vind.

Kiss Me {L.S.}Where stories live. Discover now