Hoofdstuk 12

3.2K 85 34
                                    

Harry P.O.V.

"Ken je deze nog Lou?" Zeg ik terwijl ik naar het roze schort wijs. "Daar beginnen we weer hoor." Lacht hij. "Doe nou maar gewoon om." "Als jij je shirt uit doet." Ik trek mijn shirt uit en bijt op mijn lip. Ik zie Louis blozen. Waarschijnlijk omdat hij niet verwacht had dat ik het ook echt zou gaan doen. "Idioot dat je bent, trek je shirt weer aan." Lacht hij. "Ja mama." Zeg ik op een kinderachtige toon. Ik trek m'n shirt weer aan en pak de spullen die we nodig hebben om cupcakes te bakken. Ik zet ze op het aanrecht en pak een beslag kom. "Wil jij de mixer even pakken love?" Vraag ik. Ik zie dat hij moet blozen omdat ik hem love noemde. Wat is hij toch schattig. Hij knikt en gaat naar de kast waar de mixer staat. Hij trekt de kast deuren open en gaat in de kast staan, hij doet de deuren dicht en daarna weer open. "Kijk, ik kom uit de kast." Zegt hij als hij uit de kast stapt. "Je moet echt betere grappen gaan verzinnen Lou." Lach ik. "Moet jij nodig zeggen met je 'knock-knock jokes'" "hoe weet je dat?" "Van Niall en Liam gehoord." "Jezus die gaan het niet overleven hoor." Lach ik. "Hey jongens, wat gaan jullie doen?" Vraagt Anne als ze de keuken in komt lopen. "We wouden net cupcakes gaan bakken." Zeg ik trots. "Oh nee sorry Harry dat is echt niet handig, ik heb alles nodig voor morgen, dan is er een bruiloft van 2 camping gasten." "Ohw, oké dan niet." Zeg ik sip. "Misschien een andere keer." Ik knik en loop samen met Louis naar buiten.

*

We lopen samen over de camping, opweg naar het voetbal veldje. "Vertel eens een van je knock-knock Jokes." Zegt Louis. "Oké. Knock-knock." "Who's there?" "Wanna be..." "wanna be who?" Ik twijfel even, ga ik dit echt zeggen? Oké Harry, je kunt dit.

"Wanna be mine?"

——————————
Sorry dat de hoofdstukken zo kort zijn maar ik heb het druk met school. Ik probeer van af nu elke woensdag en zondag te updaten, ze zullen dan niet zo super lang zijn.

Kiss Me {L.S.}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu