concert

88 4 0
                                    

3e P.O.V.

Iedereen was vroeg bij de concert hall om de laatste dingen klaar te maken voor hun concert.

"Ben je nerveus." fluisterde Yoongi in Gemma's oor waardoor er een rilling over haar rug heen liep. Ze knikte. "Als je dat doet helpt het ook niet veel." Liet ik je schrikken." vroeg Yoongi met een kleine glimlach op zijn mond. "Ja." Gemma probeerde de boos te kijken maar het mislukte toen ze zich omdraaide om zijn gezicht te kunnen zien.

Hij gaf haar een kus op haar wang voor hij weg liep om zijn make-up te laten doen door de Noona's. "Ik ga hem zo erg missen." fluisterde Gemma terwijl ze hem achter na keek.

Na een uur was iedereen klaar. De jongens hadden hun outfits van de Run short film aan. En Gemma had een paarse crop top trui aan met een witte spijker broek en zwarte fishnets die uitstaken boven en onder haar broek.

Omdat ze nog wat tijd over hadden waren J-hope en Jimin Jin en Rapmonster aan het helpen met de dans door nemen. Terwijl V en Jungkook een spel speelde om hun zenuwen te kalmeren. Suga en Gemma zaten samen op de bank met Suga's arm om haar heen en haar hoofd op zijn schouder.

"He, waarom noem je me Gemma en niet Dani?" Vroeg Gemma uit het niets. Suga tilde haar kin op zodat ze elkaar in de ogen keken. "Omdat je zelf die naam hebt bedacht. Die naam is je niet gegeven maar je heb hem zelf bedacht wat hem alleen maar meer bij je laat passen." Hij leunde dichter naar en kuste haar.

"15 minuten iedereen moet klaar staan!" Riep Amber die net de kamer in kwam lopen. "Aish" mompelde Suga toen hij Gemma moest los laten. "Als we klaar zijn kun je meer krijgen." fluisterde Gemma is zijn oor voor ze weg liep.

"Nog een geluk kus?" Vroeg Namjoon die Amber een knuffel van achter gaf. "Oké maar daarna moet je snel naar je plek gaan." Zei ze terwijl ze zich omdraaide en hem kuste. "Ga." zie ze zacht toen ze los liet. Hij gaf haar een beerde lach waardoor je zijn kuiltjes kon zie en liep naar zijn plek.

Gemma stond op het midden van het podium. Ze zou het concert openen met haar solo. Daarna zouden de jongens hun collab met haar doen en om het concert af te sluiten zou Gemma haar duet met Suga/Agust D doen.

Amber en Dani zaten als fangirls mee te zingen met de jongens als ze back stage wachten tot Gemma weer het podium op moest. "Deze laatste 2 maanden was net een dream come true." Zei Amber met haar beste Engels. "Zeg dat wel elke Amry zou doden voor de kans die wij kregen. Ik ga ze missen." Zuchtte Dani. "He maar we gaan ze nog zien en we proberen elke dag met ze te praten. En misschien kan ik aan nog wat touwtjes trekken om met ze af te spreken na hun tour." "Je hebt gelijk. Maar laten we niet daar aan denken we hebben niet voor niks onze koffers eerder ingepakt." "Dan kunnen we onze gehelen nacht met ze door brengen. Oh ga je klaar maken je moet over 10 minuten weer op." "Oké wish me good luck."

Na hun duet rende de rest van BTS het podium op grepen elkaars handen zodat ze in een rij stonden met Gemma in het midden en bogen ze voor het publiek. Net toen iedereen dacht het concert over was pakten de jongens weer hun microfoons. "We zijn zo trots op je." Zei Jin. "Ja dit was je eerste concert. Maar je was zo goed dat niemand dat heeft gemerkt." Riep Jungkook. "Wie wil haar nog een keer horen?" vroeg Jimin aan het publiek. De ARMY's begonnen luid te juichen. "Ik denk dat ze meer willen." Zei Suga. "Dat denk ik ook." Zei V. "Kom op Gemma~ah doe Starlight." "Oké." Gaf Gemma eindelijk in.

De jongens liepen van het podium en de dansers renden het podium op en het muziek begon. Gemma danste en zong haar liedje die ze had geschreven terwijl ze dacht aan wat er morgen zou gebeuren.

Starlight by Gemma

Your smile, so sweet it's like a drug

I'm adictid to it

Making me feel like I'm dacing under the starlight when I'm whit you

Whit you I feel save

Save in your arms

When we're dancing I feel brave

We're rising up and gravity can't hold us any more

When we're dancing true the starlight

refrein

Dancing true the starlight

Am I dreaming or is this real

don't wake me up

Because when we're flying true the stars I can feel your love

rap

You're love raising true my veins

Lifting me up, making my heart go fast like a train.

Feeling save, just a brave

My words flowing like a wave

refrein

Dancing true the starlight

Am I dreaming or is this real

don't wake me up

Because when we're flying true the stars I can feel your love

Dancing true the starlight

All night, cause you make this feel right.

rap

shining just as bright as the stars is our love

please don't take it away

his smile making me soft

cause the pain will slay

so stay

and we will fly away

in the starlight

whit out a drop of rain

Het publiek juichten en ze sloten eindelijk het concert af.

Iedereen was uitgeput en plofte neer op de bank in hun comfortabele kleding. "Je was geweldig vandaag." Zei Yoongi. "Jullie ook." Zei Dani terwijl ze dichter tegen hem aan schoof. Yoongi gaf een snelle peck op haar lip en liet haar hooft op zijn schouder rusten. V en Jungkook zetten hun handen voor elkaars ogen en schreeuwde :"aaaahhh.Hyung onze onschuldige ogen." "Teveel PDA." maakte Jungkook V's zin af. "als je zo onschuldig was wist je niet eens wat PDA betekent." Zei Yoongi terug waardoor iedereen begon te lachen

De gehelen nacht bleven de koppels samen. Ze genoten van hun beetje tijd samen in elkaars warmte.

De volgende ochtend namen ze afscheid van de meiden die terug gingen naar hun oude dorm en meteen weer aan het werk moesten van vegen Gemma's album reseal.

De meiden zochten elke keer als ze tijd hadden contact met de jongens en de jongens deden het zelfde. Totdat ze elkaar weer in hun armen kunnen sluiten.

The End

[A/N]

Ik had niet gepland om lyrics in het verhaal te zetten maar heb ze toch er bij gezet. Zeg me wat je ervan vond. Btw er komt nog een bonus hoofdstuk. Maar voor nu is dit het einde

Ikbegin aan een nieuw verhaal binnen kort zeg me welk thema jullie willen dat iker in verwerk.


Werken met BTSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu