xxxix

140 30 0
                                    

{minghao}

'ming, odihneste-te' a spus jeonghan calm, mangaindu-ma pe frunte in timp ce stateam intins pe canapea.

voiam sa protestez, sa refuz, deoarece gandurile mele imi urlau ca inca sunt incapabil de a fi un idol adevarat. voiam sa ma ridic in secunda urmatoare si sa o iau la goana pana la sala de dans. dar tot ce mi-a scapat pe gura a fost jalnic.

'nu pot sa dorm' am raspuns aproape stins, uitandu-ma la tavan. jeonghan a oftat si a ramas un pic pe ganduri, apoi mi-a facut semn sa ma ridic.

'mergem la jun. el sigur stie sa te calmeze' a rostit intr-un final si am inghitit in sec. 'nu-mi pasa de manager, ming, avem din nou un spectacol peste cateva zile, iar tu trebuie sa te refaci.'

am dat din cap, lasandu-mi gandurile sa urle la peretii mintii in timp ce eu imi imaginam cum voi sta langa jun. cum ii voi simti caldura langa corpul meu sleit de putere, cum ii voi auzi ritmul calm al respiratiei. deja imi suradea ideea.

am capatat incredere in jeonghan si in decizia lui, asa ca am mers fara ezitare pe urmele lui. jun statea in camera lui si fredona ceva, ca de obicei, iar imediat cum jeonghan i-a spus ce se intampla, a zambit cald.

l-am privit cum si-a deschis bratele si inima mi s-a incalzit o data cu corpul meu la contactul cu bratele lui pline de siguranta. m-am cuibarit in pieptul lui si am inchis ochii, ascultandu-l in continuare cum fredona.

pe moment am uitat de tot. am uitat de comentarii, am uitat de manager, am uitat de ura pe care o primeam. toate au fost acoperite de caldura lui jun.

*

{jeonghan}

'ai rezolvat cu minghao?' a intrebat seungcheol imediat cum m-am intors in sufragerie. am dat afirmativ din cap si m-am asezat langa el, amandoi rasufland usurati.

'e timpul sa complotam cu carats' am spus, 'ei bine, cu cei care ne sunt cu adevarat alaturi.'

'crezi ca va merge?' l-am auzit pe seungcheol intreband cu o urma de indoiala, asa ca mi-am pus o mana pe umarul lui.

'cu siguranta.'

***

A/N: am inviat dupa sute de ani

a fost si anu' nou, a fost si ziua mea, au fost de toate da' am fost si moarta pe wattpad

mi-a revenit imaginatia, ce pot sa zic, macar acum pe moment

hate ↠ junhao ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum