xix

212 51 5
                                    

{jun}

mainile imi tremurau in timp ce am apasat pe ecran, pornind un vlive. inca aveam ochii rosii si fata palida de la atata plans, iar fanii n-au esuat sa observe. sectiunea de comentarii era plina de "jun oppa, ce s-a intamplat?"

am ras sarcastic.

'ce s-a intamplat...' am inceput, iar vocea joasa imi scrijelea peretii interiori ai gatului. am tusit si mi-am reglat glasul, apoi am continuat.

'minghao este in spital' am spus si am inceput sa ma joc cu mainile in timp ce incercam din rasputeri sa imi trimit lacrimile inapoi in glande.

'si sunt foarte dezamagit, stiti? nu pe el, ci pe unii din voi' am zis, uitandu-ma in camera si clipind cu greu. ochii imi deveneau din ce in ce mai umezi, asta facandu-ma sa injur in minte.

'se afla pe patul ala nenorocit din cauza unora care se dau drept "carats". cum ati putut sa ii criticati fiecare lucru in parte cu atata placere? ma face sa cred ca o parte din fani e maniaca de-a binelea' am inceput sa palavragesc si iar imi simteam mintea cum o ia razna.

mi-am inchis ochii si am tras tare aer in piept.

'ming este una dintre cele mai importante persoane din viata mea. el a tinut rol de familie cand cea reala era la sute de kilometrii departare, el este singura mea sursa de motivatie in toata chestia asta cu am-parasit-china-ca-sa-devin-idol-in-coreea, el este singurul motiv pentru care raman aici fara sa mor de singuratate. iar apoi vin niste oameni atat de oribili sufleteste si macelaresc fiecare sentiment existent inauntrul lui minghao? asta e monstruozitate curata.'

m-am oprit ca sa imi iau niste servetele pentru a-mi sterge fata. nici nu am observat ca m-am dat batut din a-mi retine lacrimile.

'tin la ming mai mult decat tin la mine, iar faptul ca el in momentul asta zace in spital din cauza ca a fost epuizat de tot efortul pentru a-si perfectiona "imperfectiunile" pe care voi le-ati remarcat, ma face sa innebunesc de-a binelea. hei voi, cei care va obositi minute intregi din viata pentru creearea comentariilor acelora, sper ca sunteti multumiti de capodopera voastra.'

si cu asta am inchis live-ul, imediat ascunzandu-mi fata in maneci. nu pot sa cred ca am ajuns sa fac si asta, sa tin un live de vreo un sfert de ora in care sa palavragesc pana ma doare gura si capul.

am aruncat un ochi la ceas, si desi era unu noaptea, mi-am luat cheile si am iesit in plina strada, mergand catre spitalul unde minghao este internat. vreau sa stau langa el, oricum spectacolul de maine este anulat deci pot sa trec peste orele de somn.

hate ↠ junhao ✔Where stories live. Discover now