xxxiv

165 37 13
                                    

am intrat val-vartej la mine in camera, trantind usa dupa mine. nu mai stiam cum sa respir, iar tremuratul nu mai avea nicio limita.

'ming! ming! deschide usa!' l-am auzit pe jun de pe partea cealalta si am strans din dinti, lasandu-ma sa cad pe covor. incercam sa respir, dar devenea din ce in ce mai greu.

e numai vina mea.

*

{jun}

managerul s-a facut auzit, dregandu-si vocea, ceea ce ne-a captat tuturor atentia. dupa expresia fetei, se vedea ca nu avea sa ne anunte ceva de bine.

'copii' a inceput, 'imi pare rau sa va anunt ca vanzarile albumelor au scazut radical dupa' a tusit ironic, 'vestea cea mare, iar aproape jumatate din numarul fanilor au scazut. vom vedea ce vom putea face in privinta aceasta'

nu stiam ce se petrecea in jurul meu. simteam cum m-am blocat cu totul in timp, dar am fost dezghetat imediat cum i-am auzit pe ceilalti baieti strigand dupa minghao.

bateam din ce in ce mai tare in usa, simtind disperarea atingand fiecare coltisor al corpului meu. nu mai suport sa il vad asa, nu mai suport sa il vad distrugandu-se.

vreau sa fie bine, dar nu mai deschide usa aia odata

***

A/N: nu ma bateti

hate ↠ junhao ✔Where stories live. Discover now