xviii

212 52 13
                                    

{jun}

imi pierdeam mintile. numaram secundele una cate una de cand apelul catre ambulanta a fost incheiat.

mintea imi era umbrita de frica si panica, nu m-am simtit mai amortit de atat vreodata. voiam sa ma misc, voiam sa gandesc, voiam sa fiu macar in firea mea pentru ming, dar nu puteam.

imediat cum a fost dus pe targa catre ambulanta, i-am soptit lui jeonghan sa aiba grija de el la spital si am sters-o de acolo. am dat buzna in casa, nu ma puteam opri din mers pana cand nu m-am trezit in camera carliontatului, uitandu-ma in jur pentru a gasi ce l-a adus in stadiul asta.

ochii mi-au aterizat pe laptopul asezat cu grija pe cuverturi si simteam un nod in gat formandu-se. simteam ca totul venea de acolo, si mi s-a confirmat imediat cum am deschis dispozitivul.

ecranul era plin cu comentarii de la asa numitii "carats". simteam ca fierb, simteam ca innebunesc, simteam ca mor.

acum totul devenea mai limpede decat orice apa din coreea. felul cum mereu participa cu mine la repetitiile vocale, felul cum se furisa din casa noaptea ca sa danseze in plus, felul cum se forta sa manance dublu, aproape triplu, fata de obicei, toate erau numai din cauza unor oameni care imprastiau ura printre artisti.

am trantit capacul laptopului si am iesit din camera, mergand cu pasi incalciti pe hol. simteam totul in jurul meu cum se invarte, imi simteam ochii cum incepeau sa ma usture si fata devenind iritata de la modul disperat in care imi stergeam lacrimile.

imi simteam sangele pompand in vene, imi simteam stomacul rasucindu-se si innodandu-se, imi simteam picioarele incontrolabile in timp ce ma indreptam catre iesirea din casa.

imi simteam inima frangandu-se in miliarde de bucati, imi simteam nervii intinsi peste limita, imi simteam iubirea pentru ming intensificandu-se.

il iubesc, la dracu, il iubesc mai mult decat orice de pe pamant. si calc lumea in picioare daca el pateste ceva.

***

A/N: woah asta da avalansa de emotii

mai dovleceii mei, imi pare rau ca n-am postat de vreo 3-4 zile

r.i.p nightskyphantasy, bun venit -cuddlyyuki

cautam pe net nume in japoneza si mi-a placut mult yuki (inseamna zapada, iar eu sunt nascuta iarna intr-o zi in care viscolea)

in fine, nu stiu ce am avut de am pus atata corazon in capitolul asta ;-; sper ca n-a iesit cringy

hate ↠ junhao ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum