28.Část

10.9K 395 11
                                    

Dotočím poslední pramen svých vlasů a pozorně se zahledím do zrcadla. Skoro se nepoznávám. Můj obličej zdobí kouřové odstíny a rudá rtěnka na rtech. Krásné modré šaty zvýrazňují křivky mého těla. „Tak, jde se na to!" řekne hlásek v mé hlavě. Obuji si černé jehly a popadnu černé psaníčko, do kterého si dám klíče od domu, peníze a rtěnku. Nic víc nepotřebuju. „Snad se na těch botách nezabiju" pomyslím si.

Zrovna, když sestoupím z posledního schodu, tak se domem rozezní zvuk zvonku. Rozejdu se ke dveřím, které následně otevřu. Stojí v nich Nick v černém obleku, který mu dokonale padne. Jeho vlasy jsou jako vždy divoce rozcuchané, ale zároveň upravené. Je zatraceně sexy. Pohled na něj mi způsobí vlhko v kalhotkách.

„Jsi krásná!" vydechne a přitáhne si mě do polibku. Poté mi na ruku připne nádhernou bílou orchidej. Je to takový náramek.. „Děkuju!" řeknu a cítím, jak mi hoří tváře. Pořád si nemůžu zvyknout, že mi někdo skládá komplimenty. Tohle mi Lukas nikdy neřekl. Ten mi spíš každý den připomínal, jak jsem odporná a zbyteč..

Dost! Nebudu si tenhle den kazit myšlenkami na něj" řeknu si v hlavě. „Můžeme?" zeptá se Nick a nabídne mi rámě. Zavřu za sebou dveře a chytnu se ho za nabízenou ruku. Dojdeme k autu a Nick mi jako pravý džentlmen otevře dveře. Své vtipné připomínky si nechám pro sebe a nasednu do auta. Nick udělá to samé, nastartuje a rozjede se směrem ke škole.
                                **
Vstoupíme do tělocvičny, kde se ples odehrává. Vypadá to tady dobře. Strop zdobí velká diskokoule, od které vedou modrobílé stuhy po celém stropě. Na těch stuhách jsou připevněné různé ozdoby. Je tady menší občerstvení a bar s roztomilým barmanem. To bych Nickovi ani neměla říkat. Aniž bych si to uvědomila, tak se mi po tváři rozlije menší úšklebek. Než si toho však Nick všimne, tak zase zmizí.

Tělocvičnou se rozezní pomalá hudba na ploužák. Zrovna tuhle písničku miluju! „Smím prosit?" zeptá se Nick a nabídne mi ruku. „Ty umíš tančit?" zeptám se až moc ohromeně. „Budu předstírat, že jsi nic neřekla a že se mě to vůbec nedotklo" poznamená. Zasměju se a chytím se jeho ruky. Nick mě zavede přes tančící páry přímo doprostřed parketu. Za pas si mě k sobě přitáhne a já mu dám ruce za krk.

Jsem ráda, že mám ty podpadky, jinak bych musela stát na špičkách. Začneme se pohybovat do rytmu hudby a já jsem velmi ohromená, jak dobře mu to jde. Zní to ode mně vážně hnusně, ale teď vážně.. Kdo by to čekal, že zrovna on umí tak dobře tančit? Já teda ne.. Zaposlouchám se do té krásné melodie a hlavu si položím na Nickovo rameno.

„Lily?" „Ano?" zvednu hlavu a zadívám se mu do očí. Své čelo si opře o to mé a zašeptá dvě slůvka, která mi vženou do očí slzy štěstí. „Taky tě miluju" zašeptám na oplátku. Na tváři se mu vytvoří velký úsměv, stejně jako mě. Přitáhne si mě za zátylek a vášnivě mě políbí.
                                   **
Spolu s Kim a klukama sedíme poblíž baru a popíjíme. Abych byla upřímná, tak už jsem trochu pinklá a myslím, že Kim taky. Neustále se smějeme a někdy ani nevíme čemu. „Prdelko?" zavolá na mě Nick. Než však stačím odpovědět, tak už stojí u mě. „Zajdu si odskočit. Zvládneš to chvíli beze mě?" „Já jo a ty?" nato se opět začnu smát.

„Udělej mi laskavost a už nepij!" nato mi sebere skleničku. „Hej! Ta je moje!" snažím se si ji vzít zpátky, ale nějak to nejde. „Až se vrátím, tak půjdeme domů. Takže už nic nepij!" řekne, než odejde. Zamračím se. „Nebude mi říkat, co mám dělat!" pomyslím si. „Kim?!" otočím se na ní. „Ty vole! Máš na rtech kluka.. Tak nic, zajdu si pro to sama" řeknu a následně vstanu.

Svět se mi zatočí a podlomí se mi kolena, takže se musím chytnout stolu. Chci si zajít pro další skleničku, ale zachce se mi na záchod. Cestou k toaletám se musím přidržovat různých věcí, jinak bych skončila na zemi. Když konečně dojdu na záchod, tak z klučičích toalet uslyším zajímavé zvuky. Po chvíli to přestane a otevřou se dveře, ze kterých vyjde Nick?! Hned za ním se objeví Madison a upravuje si vlasy.

Ne, to nemůže být pravda! V ten moment jako by ze mě všechen alkohol vypršel. Když si mě Madison všimne, tak se na mě ušklíbne a přilepí se mu na rty. Do očí se mi nahrnou slzy a začnou volně stékat po mé tváři. Nick ji od sebe odtrhne a vyděšeně se na mě podívá. „Lily, není to tak jak to vypadá!" „Ale noták.. Přiznej, jak to bylo úžasné!" zasměje se Madison.

„To není pravda!" zařve naštvaně Nick a silně jí přirazí na zeď. Přes tu hromadu slz už moc nevidím. Rychle se otočím a s velkou námahou se rozeběhnu pryč odsud. „Lily!" zavolá za mnou Nick, ale já se neotočím, naprosto ho ignoruju. Vyběhnu na parkoviště a běžím dál na autobusové nádraží. „Lily!" ozve se opět za mnou a jde slyšet, že je dost blízko.

Musím přidat!" řekne hlásek v mé hlavě. Už tam skoro jsem. Vidím přijíždějící autobus, tak do něj rychle nastoupím. „Prosím jeďte!" zakřičím na postaršího řidiče. Když ve zpětném zrcátku spatří blížícího se Nicka, pochopí situaci a rozjede se. Teď už mi nic nebrání v tom, se pořádně rozbrečet.

Ahojky 😍 Další díl je tady 😘 Pomalu se blížíme ke konci! 😱❤ Doufám že se vám tenhle díl líbil 💋 Děkuji vám za hlasy, přečtení a komentářeMám vás ráda! 💕 Vaše loverslilie 👄❤

Sladká nenávistKde žijí příběhy. Začni objevovat