11.Část

15K 443 0
                                    

Nechápu to, ale jistým způsobem mě to dost vzrušuje. „Líbí se ti to prdelko?" zavrčí mi do ucha a znovu mě plácne. „Ne" vydechnu. Rukou sjede do mého rozkroku a já vzdychnu. „Jseš tak vlhká, že to cítím i přes ty tvoje těsné kraťásky. Takže mi tu nevykládej, že se ti to nelíbí" naposledy mě plácne, otočí si mě k sobě a vysadí mě na stůl.

Začne mě dravě a hladově líbat. Chytne lem mého tílka a odhodí ho někam pryč. Poté ze mě strhne podprsenku a přisaje se na mou ztvrdlou bradavku. Hlasitě zavzdychám. Rukama začnu rozepínat jeho pásek. Sundám mu ryfle i s boxerkama a do ruky chytnu jeho velkou erekci. Pomaličku začnu hýbat s rukou nahoru a dolů.

„Kurva prdelko!" hlasitě zavzdychá. Mou ruku odstraní pryč a rychle mi sundá kraťasy, následně i kalhotky. Než stihnu jakkoli zareagovat, zaboří svůj jazyk do mého klína. Ruce mu zamotám do vlasů a přitáhnu si ho blíž. „Bože!" zavzdychám, když do mě vrazí dva prsty. „Líbí se ti prdelko, jak tě ochutnávám? Jak v tobě rychle hýbu prsty?" zeptá se proti mému vlhku.

Nejsem vůbec schopná mluvit. Jsem jakoby v tranzu. Nick najednou ustane v pohybu. „Co to děláš?!" zavrčím naštvaně, jelikož jsem už byla dost blízko. Jen se na mě šibalsky usměje a nasadí si kondom. Chytne mé nohy, které si následně položí na ramena a tvrdě ho do mě vrazí. Oba hlasitě zavzdycháme. „Kurva! Jsem tak hluboko!" zavzdychá Nick. Má pravdu, je zkurveně hluboko.

Cítím ho úplně všude. Můj orgasmus se dostaví docela brzo. Vykřiknu jeho jméno a pevně ho v sobě stisknu. Nick se udělá chvíli po mě a hlavu si položí na mé rameno. Jakmile se naše dechy trochu zklidní, tak ze mě vystoupí a kondom vyhodí. Slezu ze stolu, ale jakmile se postavím na rozklepané nohy, tak se mi podlomí kolena.

Naštěstí mě Nick stihne chytnout. „Opatrně prdelko" zašeptá mi do ucha a vezme si mě do náruče. „Kam jdeme?" zeptám se ho, když mine můj pokoj. „Do sprchy" odpoví prostě.
Postaví mě do sprchového koutku a postaví se těsně za mě. Natáhne se přeze mně a pustí vodu. Začnou na nás dopadat teplé kapky vody.

Natáhnu se pro šampon a dám si trochu na ruce. Rukama si začnu přejíždět po těle a poté ze sebe smyju všechnu pěnu. Nick se ke mně přimáčkne, odhrne mi vlasy na stranu a přilepí se mi na krk. Zadkem se přimáčknu na jeho narůstající erekci. Než se naděju přimáčkne mě na studené kachličky. A asi víte, co se dělo dál...
                              **
Vylezu ze sprchy a obmotám kolem sebe ručník. Mokré vlasy si svážu do drdolu. Otevřu dveře a zamířím do pokoje. Ze skříně vytáhnu černé spodní prádlo, černý svetr a červené kraťasy. Zrovna když na sebe natáhnu svetr, tak se otevřou dveře. Stojí v nich Nick jen s ručníkem obmotaným kolem pasu.

S těmi mokrými vlasy vypadá kurevsky dobře. Jen z něho strhnout ten ručník a .... „Sakra Lily! Kroť se!" řekne můj vnitřní hlásek. Nemůžu od jeho vypracovaného bříška odtrhnout zrak. „Copak prdelko? Líbí se ti co vidíš?" arogantně se na mě usměje. „Zas tak si nefandi" odfrnknu si a projdu kolem něj ke dveřím. „Jdu udělat něco k jídlu" řeknu, než zavřu dveře.
                               **
Sklidím ze stolu talíře a dám je do myčky. Otočím se na Nicka, sedícího u stolu. „Už jdeš?" zeptám se ho. „Copak prdelko? Už mě vyhazuješ?" zvedne se a přejde ke mně. Chytne mě za boky a vysadí mě na linku. „Samozřejmě že ne. Jen se ptám...." obmotám mu ruce kolem krku.

„Zatím se mi nikam nechce" odpoví a dá mi něžný polibek. „Pojď, pustíme si nějaký film" řekne a sundá mě z linky. Nick si vybojoval, že vybere film on. Takže se teď díváme na horor,  z kterého budu mít nadosmrti noční můry. Jsem namáčknutá na Nicka a zakrývám si rukama oči. A víte co? Ten idiot se mi směje.

„Nech toho!" praštím ho do ramene. „Čeho prdelko?" „Směješ se mi. Víš že díky tobě teď budu mít noční můry?!" založím si naštvaně ruce na prsou. Zasměje se a přitáhne si mě zpátky k sobě. Ani nevím, že jsem se od něho odsunula... „Neboj, já tě ochráním" zašeptá mi do ucha. Vzhlédnu k němu a zadívám se mu do očí.

Notak Lily, seber svůj zadek ze země a zeptej se ho!" křičí na mě můj hlásek. Aniž bych nad tím nějak přemýšlela, vypustím z úst otázku, která mi furt vrtá hlavou. Ale v okamžiku, kdy se ho zeptám, začnu litovat.

Ahojky 😘 Máme tu další kapitolku 😍 Snad se líbí a doufám že vám nevadí, že jsem změnila jméno hlavní hrdinky 😮 Mám vás ráda a děkuji za jakékoli hlasy, komentáře a přečtení 💕💕 Vaše loverslilie❤❤

Sladká nenávistKde žijí příběhy. Začni objevovat