6.Část

15.9K 513 1
                                    

Je vážně roztomilá, když spí. Opatrně ji položím do taxíku a sednu si k ní. Položím si její hlavu na nohy a nadiktuju řidiči adresu k mému domu. Ano, bydlím sám. S rodiči to mám dost komplikované.

Auto se rozjede a za chvíli už jsme na místě. Zaplatím a jdu s Lily opatrně ke dveřím. Zamířím s ní rovnou do ložnice. Položím její drobnou osobu na postel, vyzuju jí boty a sundám ty těsné šaty. Jakmile si prohlédnu její tělo, ptáka mám náhle v pozoru. Do prdele!

S velkou námahou ji neojet zajdu pro jedno ze svých triček a obleču jí ho. Poté ji přikryju peřinou a ona se do ní více zachumlá. Zajdu si do sprchy a pustím na sebe proud ledové vody. Musím uklidnit své hormony.

Vylezu s ručníkem obmotaným kolem pasu. Ze skříně si vytáhnu čisté boxerky a obléknu si je. Poté si zalezu k ní do postele a obmotám jí ruce kolem pasu. Přitáhnu si její tělo více k sobě.

To je poprvé, co spím v jedné posteli s holkou, s kterou jsem ani nespal" pomyslím si a vydám se taky vstříc spánku.

                                         ***

Pohled Lily
Jakmile se ráno probudím, tak zjistím, že nejsem ve svém pokoji. Stěny jsou zde vymalované šedou barvou a po zemi jsou poházené kousky klučičího oblečení. A já ležím na velké manželské posteli s černým povlečením. Chci se posadit, ale kolem mého pasu jsou obmotané dvě svalnaté ruce.

Do prdele! Co jsem to včera vyváděla? Nejvíc potichu, jak jen to jde se vymotám z toho pevného sevření a otočím se. Mírně si oddechnu, když vedle sebe spatřím Nicka. Ale na druhou stranu, co tu sakra dělám?

Pomalu se posadím a jakmile tak učiním, začne mi pořádně třeštit hlava. Syknu bolestí a rukama si protřu spánky. Poté si pomalu stoupnu a zjistím, že mám na sobě jen tričko, které ani není moje. Bože! Snad jsme spolu nespali.

Budu doufat, že jsem si pozvracela oblečení a on mě musel převlíknout. Potichu vyjdu z jeho pokoje a vydám se chodbou doprava. Ocitám se v obýváku, který je moderně zařízený. Já zapomněla, že je bohatý. Protočím očima a docupitám do kuchyně. Prohlédnu všechny šuplíky, až konečně najdu to, co jsem hledala. Naliju si do skleničky vodu a zapiju s ní bílou pilulku. Opřu se o linku a zadívám se z okna ven.

„Vyspala jsi se dobře?" vyruší mě z mých myšlenek něčí hlas.

Polekaně se otočím a tam spatřím Nicka. Sedí na barové židličce, jen v teplácích. Takže mám krásný výhled na jeho vypracované břicho. Páni! Má se čím chlubit. Tak trochu mám slabost pro břišáky, takže chvíli trvá, než odtrhnu pohled od jeho bříška a přesunu se k jeho tváři. Pobaveně se na mě dívá.

„Jak dlouho tady už sedíš?" zeptám se ho a snažím se ignorovat ten jeho úšklebek.

„Dost dlouho na to, abych zjistil, že máš černé krajkové tanga" v jeho očích se toužebně blýskne.

Až po chvíli mi dojde význam jeho slov a tak potáhnu černé tričko co nejvíc směrem dolů. Bohužel není dost dlouhé a sahá mi těsně pod zadek. Nervozně se kousnu do rtu.

„Jestli nechceš projít kastrací, tak se mi už na zadek nikdy nepodíváš. A ráda bych věděla, co se včera stalo...".

„Určitě chceš vědět, jestli jsme spolu spali, takže moje odpověď zní ne, nespali jsme spolu. Dost ses opila a usnula jsi mi v náruči, když jsme čekali na taxík. Potom jsem tě odnesl do své ložnice, nechal tě spát ve své posteli a dal ti své tričko. Takže bys mi měla vlastně poděkovat, jak hezky jsem se o tebe postaral".

Kretén. Ale upřímně? Jsem překvapená, že se mnou nespal. Spát vedle holky a neošukat jí? Tohle on nemá v povaze.

„Takže jsme jen spali?" musím se ještě ujistit.

„Jo. Ale můžeme to hned napravit" nato se zvedne a jde pomalu, jako šelma pro svou kořist ke mě.

Začnu pomalu couvat, dokud mi v tom nezabrání dřevěná linka za mnou.

Kurva! Jsem v pasti" pomyslím si.

Zastaví se těsně naproti mě. Na tváři cítím jeho teplý dech. Dívám se všude možně, jen né na něj. Nechci aby věděl, jak jsem z něho nervozní. Rukou mi chytne bradu a tím mě přinutí, abych se mu podívala do očí. Spatřím v nich velkou touhu a malé jiskřičky vzrušení. Topím se v těch jeho šedých očí. Palcem mi přejede po spodním rtu a mě v něm lehce zabrní.

Očima sjezdu na ty jeho rajcovní rty. Mám velikánskou chuť ho políbit. Opět cítit ty jeho rty na těch mých. Nick čeká. Čeká až udělám první krok a přakonám tu vzdálenost mezi námi. Což taky udělám. Už to prostě nedokážu vydržet a tak si ho přitáhnu za zátylek a konečně spojím naše rty. Z toho úžasného pocitu slastně zavzdychám. Prohloubím náš polibek a vyvolám tak třetí světovou válku našich jazyků. Kterou samozřejmě vyhrál on.

Líbáme se čím dál dravěji a hladověji. Už dva měsíce jsem to nedělala, takže ho chci teď hned a tady. Ruce přesune na můj zadeček a pevně ho stiskne. Slastně mu zavzdychám do úst. Vyzdvihne mě a posadí mě na linku. Ruce přesunu do jeho vlasů. Jemně mě kousne do rtu a popotáhne za něj.

„Kurva Lily! Tak moc tě chci!" zavrčí a vrhne se na můj krk.

Lehce se prohnu v zádech. Hlasitě zavzdychám, když mě do něj kousne. Jeho ruce se přesunou na mé boky a putují dolů k lemu mého trika. Chytne látku mezi prsty a pomalu jí začne vytahovat nahoru. Jakmile mi to sundá, odhodí to někam za sebe. Opět se vrhne na mé rty.

Sladká nenávistKde žijí příběhy. Začni objevovat