16.

245 32 2
                                    

Redzēju Liama acis pārskrienot pāri manam ķermenim no viņa skatiena mans ķermenis notrīcēja . Pār mani izgāja patīkama , bet arī nepatīkama sajūta kura bija diezgan vēsa . Manas acis lūkojas uz manām basajām kājām , bet paceļot acis redzeju Liamu lūkojamies uz mani ar man neizprotamām emocijām . Es aptverot to , ka viņš nopēta manu ķermeni , saņēmusies izkustēties , es aši pagriezos un skrēju augšā uz istabu . Es varu saderēt , ka man skrienot augšā viņš redzēja manu pēcpusi , bet es par to tagad nedomāju . Iegāju aši istabā un aizcirtu durvis , piegāju pie spoguļa un pamanīju , ka mani vaigi bija pilnīgi sarkani . / Ak Dievs / Es nedabūju savu sulu nolāpīts . Fiksi uzvilku "nike" trennuškas un "nike" džemperi kā arī zeķes , visa "nike" .
Apsēdos uz gultas un nevarēju normāli nosēdēt , jo man bija ļoti liels kauns . Pietrausos kājās un staigāju no viena istabas gala uz otru . / "camon" Alis no kā tu baidies ?! Nolādēts es nebaidos man vienkārši ir kauns . Alis mieru , vienkārši ej . / saņēmusies es atvēru lēnam durvis uzmanīdamās vai Liams nenāk . Pagriezu galvu pa labi , tad pa kreisi , viss bija tukšs . Lēnam un klusi aizskrēju lidz trepēm un lēnam tipināju pa tām lejā . Iegāju virtuvē un tur neviena nebija , vispār māja bija ļoti klusa arī iepriekš es neko nedzirdēju . Ielēju glāzi sulas un istrebu to un ieliku izlietnē . Devos uz viesistabu , jo no turienes nāca skaņa . / Malacis Alise atkal tava ziņkārība novedis tevi līdz nepatikšanām / ieejot viesistaba es uzreiz sapratu , ka tā bija kļūda , jo tur sēdēja Liams skatīdamies TV un strebjot alu . Izdzirdējis mani viņš lēnām pagrieza galvu . " Es zinu , ka tu biji manā istabā " Liams izteica un mana elpa aši aizrāvās ciet .
————————————-
Piedodiet , ka tik īsa daļa , bet nevarēju uzrakstīt garāku . Tātad tagad sākas pari interesantākā daļa . Man jau viss ir ieplānos , bet tas vēl ir jāuzraksta .
                                                     "K"

Ciešanas Where stories live. Discover now