13.

293 32 2
                                    


''Kāpēc gan lai mēs pirms aizbraukšanas nepabrokastotu savādāk ? Gribējās kautko pamainīt . '' tētis noteica un sāka ēst pankūkas . Pieņēmu , ka man nav jāatbild tāpēc turpināju ēst . Mēs paēdām klusējot un kad paēdu es devos uz viesistabu un iekritu dīvānā . Mazliet piecēlos lai satvertu savā rokā pulti un slēgātu kanālus bezjēgā . Līdz es atcerējos , ka man nav salikta soma pie Liama , tāpēc devos augšā uz savu istabu krāmēt somu .

Biju pabiegusi krāmēt somu un kārtot istabu kad bija jau pusdienlaiks . Nokāpu lejā un devos uz virtuvi lai iedzertu glāzi ūdens . Virtuvē neviena nebija tāpēc aši ielēju glazē ūdeni un izdzēru visu glāzes saturu ieliekot glāzi izlietnē . Devos pa kāpnēm un iegāju tēva istabā un ieraudzīju tēvu krāmējam somas . Atspiedos pret sienu un iesāku runāt ''Cikos mēs braucam pie Aleksandra ? '' tētis pagriezās pret mani un tad turpināja likt savas somas '' Apmēram pēc 30 minūtēm izbraucam , tāpēc tev jābūt gatavai . '' tētis aiztaisīja savu koferi un nolika uz grīdas . ''Labi , es iešu uz istabu pasauc kad braucam . '' aši noteicu un devos uz istabu . Iekritu gultā un nemanot manas acis aizvērās . Piecēlos tikai tad kad kāds mani modināja .

''Alis , celies mums jābrauc nav laika gulēt ''tētismani kratīja . Es atvēru acis un nomurmināju kaut ko sev pavisam nesaprotošu.''Alis ,aiziet ej ģērbies nav laika .'' tēvs izejot no manas istabas nokliedza. Aši pietrausos kājās un izvilku no skapja parastas melnas bikses un hūdiju ,aši uzvilku visu un iegāju vannas istabā , piestājos pie spoguļa un gribēju jauno galdiņa kad sapratu , ka kosmētikas maciņš ir manā koferī . Norūcos un devospie kofera , atvēru to un fiksi sameklēju kosmētikas maciņu . Beidzot atradusiaši ieskrēju atpakaļ vannas istabā un sāku likt konsīleri , jo tonālajam krēmamnav laika . Uzliku konsīleri ,izblendoju to tad uzacis uzkrāsoju . ''Alis , nu kovar tik ilgi ģērbties , nāc tač lejā ! '' tētis bļāva no lejas '' Nāku ! ''nobļāvos , fiksi uzkrāsoju skropstu tušu un ieliku kosmētikas maku atpakaļ koferī. Aiztaisīju koferi un saklāju gultu kurā es gulēju , aši paķēru telefonalādētāju un austiņas iemetot tos rokas somiņā . Paķēru aši telefonu un koferi un nesu visu lejā .     

Ciešanas On viuen les histories. Descobreix ara